TIME DATE
Ma Árpád nap van.

2020-02-09 13:04:02 / Szerző: HajduPress

Keresik a leghosszabb ideje házas magyar párt

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A leghosszabb ideje házasságban élő magyar párt keresi a Kossuth rádió a házasság hete alkalmából, február 10. és 14. között - közölte az MTVA vasárnap.

    A tájékoztatás szerint már több tucatnyian jelentkeztek, hogy megosszák tapasztalataikat, életbölcsességeiket a hosszú, boldog házasság receptjéről a hallgatókkal.
    Hozzátették: a Duna televízió Család-barát magazinja mellett a Kossuth rádió is tematikus műsorokkal készül az egyhetes eseményre.
    Hétfőn bemutatják a házasság hete idei nagyköveteit, Dobay Esztert és Semsei Rudolfot, kedden az Ölelj át! programot ismertetik, valamint Mihalec Gábor családterapeuta beszél a szerelemről, a szenvedélyről és arról, hogy mi marad, ha elmúlnak ezek az érzések.

    Szerdán az "anyós sulit" mutatják be és az anyós-meny viszonyról is szó lesz, csütörtökön pedig a Kétigen Alapítvánnyal azzal foglalkoznak: mire mond igent a menyasszony és a vőlegény. Csütörtökön a Család-barát magazinban élő televíziós adásban hangzik majd el két igen - tették hozzá.
    Pénteken a rádióban Hammer Zsuzsanna családterapeuta életpéldákkal összegzi a házasság hete legfontosabb életbölcsességeit, valamint az is kiderül, kinek mondta ki a boldogító igent Zsuráfszky Zoltán tánckoreográfus.
    A házasság hetét Magyarországon tizenharmadik alkalommal rendezik meg február 9. és 16. között.

(MTI)

A rovat legfrissebb cikkjei

502 magyar kerül hatósági karanténba
Áder János is aláírta a koronavírus-törvényt
Újabb javaslatcsomag a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarától
Továbbra is van forgalom a budapesti reptéren
Elfogadta a védekezésről szóló törvényt a parlament

Hozzászólások