TIME DATE
Ma Laura és Alida nap van.

2018-12-20 08:43:44 / Szerző: HajduPress

Karácsonyi ének: igazi szuperprodukció a Főnixben

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Érdemes az adventi időszak végén egy kicsit kiszakadni az év végi hajrából, s valami olyan produkciót keresni, ami grandiózus, szórakoztató, de tematikailag azért illik a karácsonyi hangulathoz.

A Főnixben december 20-án lesz egy ilyen: a ZeneTheatrum Karácsonyi ének címmel egy nagyszabású családi musicalt helyez a fa alá. Végh Veronikáék nem akárhogy állítják színpadra a világ egyik legismertebb karácsonyi történetét: lesz látvány (hó, tűz, fények, kivetítők), akadnak majd bőven poénok is, és sztárokban sem lesz hiány: Sári Évi, Balog Janó, Tokaji Csaba, Jéger Zsombor, valamint természetesen a ZeneTheatrum és a Valcer neve garancia színvonalra.

Aki tehát ellátogat 20-án a Főnixbe, értékes produkciót kap, ráadásul adhat is: hátrányos helyzetű, gyermekotthonban élő gyerekek javára gyűjtenek játékokat a szervezők. Minden együtt van tehát egy csodálatos naphoz, egy olyanhoz, amit debreceniek alkotnak debrecenieknek. Kezdés csütörtökön 14 és 19 órai kezdettel, több mint 100 színész, énekes és táncos közreműködésével.

A rovat legfrissebb cikkjei

TANKCSAPDA – LILIPUT HOLLYWOOD
Hatalmas buli lesz Balmazújvároson
Eurovíziós Dalfesztivál - Hollandia győzött
Bejelentette észak-amerikai turnéja új időpontjait a Rolling Stones
Debrecenből simán elrepülhet az Eurovízióra

Hozzászólások