TIME DATE
Ma Konstantin nap van.

2019-05-10 12:35:14 / Szerző: HajduPress

Jubilált a ZeneTheatrum: fotógaléria

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A ZeneTheatrum különleges jubileumi előadást tartott május 9-én a telt házas Lovardában, amely során a legemlékezetesebb darabjaikat idézték fel, valamint az is kiderült, hogy a színtársulat 20 évre visszanyúló kapcsolata a Debreceni Egyetemmel most még szorosabbra fonódik. 
 

A város kulturális kínálatát színesítő ZeneTheatrum már 20 éve van jelen Debrecenben. Az elmúlt időszak legemlékezetesebb pillanatait idézték fel a Lovardában. A jubileumi előadás során meglepetésszerűen azt is bejelentették, hogy a közösség a Debreceni Egyetemmel a továbbiakban is együttműködve alakul át oDEon társulattá. A társulat ezentúl a Debrecen Egyetem hallgatóival is bővülni fog, emellett az oktatási intézmény Böszörményi úti Campusán lévő színházteremben is helyet kapnak a színi tanodások.

A jubileumi előadás során a legemlékezetesebb darabjaikat idézték fel úgy, mint a Hairt, az István a királyt, a Valahol Európábant, a János vitézt, az Aladdin és a Kis hableányt. Előadásaikat a ZeneTheatrum színtanodásai közreműködésével hozták létre.  Végh Veronika és férje, Csáki Szabolcs debreceni ZeneTheatrumot már több mint 20 éve indították el, illetve 19 éve mutatták be az első musicaljüket, az István a királyt. 

Fotók: Szilágyi Zoltán


A rovat legfrissebb cikkjei

A festészet igenis tudomány! - A Leonardo 500 című filmről
​Nagyváradon jártak a debreceni énekesek
A színházcsinálók és a színházat kedvelők újabb találkozási pontja - A Nézőpontok című kiállításról
Fontos pályázatot írt ki a Vojtina Bábszínház
Angol nyelvű színjátszó találkozó lesz Debrecenben

Hozzászólások