TIME DATE
Ma Eleonóra nap van.

2020-01-23 09:39:30 / Szerző: HajduPress

Jön az IKEA Debrecenbe

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Az IKEA a 2020-ban új, non-branded átvételi pontok nyitását tervezi négy városban: Pécsett, Veszprémben, Kecskeméten és Debrecenben, jelentette be a vállalat a csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján. 

- Továbbra is azon dolgozunk, hogy úgy bővítsük és alakítsuk ki szolgáltatásainkat, hogy minél több ember számára legyünk elérhetők. Új csatornákba fektetünk, innovatív áruházi jelenlétet tervezünk, és fejlesztjük a digitális platformjainkat, hogy így feleljünk meg vásárlóink elvárásainak – mondta el Mounia El Hilali, az IKEA regionális kereskedelmi vezetője.

2020-BAN KÜLSŐ CÉGEK ÁLTAL ÜZEMELTETETT NON-BRANDED ÁTVÉTELI PONTOK NYÍLNAK AZ KÖVETKEZŐ VÁROSOKBAN: PÉCS, VESZPRÉM, KECSKEMÉT, DEBRECEN.

"A vásárlók maguk választhatják meg, hogy hol és mikor szeretnék átvenni a megrendeléseiket. A házhoz szállítás kényelmes és megfizethető alternatíváját jelenti, ha a vásárló maga viszi haza a termékeket ezekről az átvételi pontokról” – mondta el Federica Barberis,  az IKEA regionális értékesítési vezetője.

A rovat legfrissebb cikkjei

Szja-mentes lesz a méhészeti termékek értékesítése
Állítólag annyira nem vagyunk eladósodva
Két lépésben emeli munkavállalói bérét a Tesco
Jól járhat, aki más településen bérel lakást, mint ahol a sajátját kiadja
Debrecen, autóipar: fontos megállapodás született

Hozzászólások