TIME DATE
Ma Kármen és Anita nap van.

2020-02-10 11:28:36 / Szerző: HajduPress

Jön a második Debrecen Drive - Várják a szakmai kiállítók jelentkezését

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Május 30-31-én a pünkösdi hétvégén második alkalommal ismét jön az ország legnagyobb és legmozgalmasabb járműipari seregszemléje. 

A kiállítási és programkínálat idén is színesnek ígérkezik, de még van lehetőség új kiállítók jelentkezésére.

A 2019-ben debütáló rendezvényére 30 ezren voltak kíváncsiak. Több mint 500 különböző közlekedési eszközön túl a teljes magyar autókínálatot egy helyen megtekinthettük. Annak sem kellett csalódnia, aki a nagyobb gépeket szereti, hiszen munkagépek és kamionok is felsorakoztak a területen.

Az autószalonok kívül több mint 100 kiállító jelent meg a rendezvényen. Láthattunk oldtimereket, motorkülönlegességeket, tuning- és versenyautókat és csúcskategóriás kocsikat. Mindezeken túl jelen volt a Magyar Honvédség, az Országos Mentőszolgálat, a Rendőrség, Tűzoltóság, a NAV, az AKSD és a DKV is, akik legkülönlegesebb járműveiket, érdekes aktivitásokat, bemutatókat hoztak magukkal.

Egész napos gyerekprogramok kötötték le a kicsiket, a járművek mellett pedig zenei fellépések és a közönségtalálkozók is várták a látogatókat. A rendezvény legnagyobb szenzációja egyhangúan a Drive Show volt, ahol mind a két napon három alkalommal driftesek, motorosok kaszkadőrök, motoros akrobaták kápráztatták el a közönséget.

Idén E-sport versenynek, Night Drive-nak az Épített Motorok és Autók Országos Találkozójának is otthont ad a rendezvény.

Ha ön sem szeretne kimaradni és szakmai kiállítóként képviseltetné magát, vagy civilként olyan jármű birtokában, amit érdemesnek tart bemutatni a nagyközönségnek, várják a jelentkezését a debrecendrive.hu/Kiállítói jelentkezés menüpont alatt.


A rovat legfrissebb cikkjei

Elindult a drivE.ON – Mától élmény az autótöltés mobilról vezérelten
Debrecen Drive: a gyerekeknek ajándék Crazy Sprint belépő
Az autógyártás szenvedheti meg a leginkább a koronavírust
Jön a második Debrecen Drive - Várják a szakmai kiállítók jelentkezését
Idén valószínűleg még több használt autót vesznek a magyarok

Hozzászólások