TIME DATE
Ma Kornél és Soma nap van.

2020-05-26 17:00:28 / Szerző: HajduPress

Jogsi és gyerekülés nyista, viszont voltak 6-an a Suzukiban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Jogosítvány nélkül vezetett a sofőr Hajdúböszörményben, hatan ültek az autóban, aminek a műszaki érvényessége le volt járva. De ha ez nem lett volna elég, még egy kilenc hónapos kislányt is gyermekülés nélkül szállított.

A rendőrök 2020. május 22-én 12 óra körül járőröztek Hajdúböszörményben, a Hadházi úton, amikor észrevettek egy személyautót, aminek a szélvédője be volt törve. A járőrök a gépkocsi után fordultak, amelynek utasai és sofőrje az egyenruhásokat meglátva azonnal kiszálltak az autóból. Már itt szembetűnő volt, hogy a személyautóban többen ültek, mint ami szabályos lett volna. Az egyenruhások mind a hat személyt igazoltatták, és megállapították, hogy a sofőr eltiltás hatálya alatt vezetett.

Azonban nem ez volt az egyetlen mulasztás. A járőrök az autót is ellenőrizték, amelynek a műszaki érvényessége le volt járva és kötelező biztosítása se volt. Észlelték továbbá azt is, hogy a járműben ülő hatodik utas egy kilenc hónapos kislány, akit nem gyermekülésbe ültettek, hanem a kezükbe fogtak. De még itt nem ért véget a szabálytalanságok sorozata, az autó első szélvédője be volt törve, míg a hátsó ablakot ragasztószalag helyettesítette.

A járőrök a 30 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol az eltiltás miatt őrizetbe vették, a szabálytalanságok miatt pedig feljelentést tettek vele szemben.


A rovat legfrissebb cikkjei

Felhőszakadás veszélye: Hajdú-Biharra is kiadták a figyelmeztetést
Eldőlt: szeptembertől jönnek az iskolaőrök
Készpénzt loptak, elfogták őket
Ma is nagy vihar lehet Debrecen térségében
VIDEÓ: újabb páciens életét mentették meg Hortobágyon

Hozzászólások