TIME DATE
Ma Árpád nap van.

2019-01-31 14:56:59 / Szerző: HajduPress

János nem volt ügyes betörő, meg is vágta a kezét

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. január 25-én 7 óra körül arról, hogy Nádudvari lakatlan ingatlanjába ismeretlenek betörtek és onnan elektronikai eszközöket, ruhaneműket és élelmiszereket tulajdonítottak el.


A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd nyomkövető kutyát indítottak. Az eb rövid úton a feltételezett elkövető nyomára vezette az egyenruhásokat és a helyszíntől mindössze pár házra adott jelzést. A rendőrök elszámoltatták az ingatlan lakóját, majd házkutatást tartottak nála, amely során az eltulajdonított tárgyakat hiánytalanul megtalálták. I. Jánost előállították a nyomozók a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A 39 éves férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított szinte mindent átpakolt a saját házába a szomszédos ingatlanból és amikor betörte a lakatlan épület ajtaját még a kezét is megvágta.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a nádudvari lakossal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

(police.hu)


A rovat legfrissebb cikkjei

Árokban: baleset történt Hajdúszoboszlón
Vasárnap délben támadott a mérgezés Szoboszlón
Halálos baleset történt Püspökladány határában
Kissé mérséklődik a hideg a hétvégén
Kaukázusi juhász fegyverezte le a rendőrre uszított stafford terriert

Hozzászólások