TIME DATE
Ma Lukrécia nap van.

2019-11-18 16:56:38 / Szerző: HajduPress

Ittasan, eltiltva - szerencsére megfogták

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A Hajdúnánási Autópálya Alosztály munkatársai 2019. június 11-én 15 óra körül az M3-as autópálya Polgári szakaszán járőröztek, amikor megállítottak egy gépkocsit. Az egyenruhások ellenőrizték a jármű, valamint a sofőr adatait, amely során megállapították, hogy az 54 éves esztergomi lakos vezetői engedély nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az rendőrök a jármű vezetőjét elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett. 
A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ne feledjék, az ittas járművezetés növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Aki ittasan vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, mert nemcsak saját magát, hanem a közlekedés más résztvevőit is veszélyezteti!

A balesetek elkerüléséért a közlekedők tehetnek a legtöbbet azzal, hogy szabálykövetően, türelmesen és toleránsan közlekednek!

Ne okozzunk fájdalmat szeretteinknek, hiszen

… mindenkit hazavárnak!


A rovat legfrissebb cikkjei

Debreceni Ítélőtábla: életfogytiglan a nyéstai emberölés egyik vádlottjának
Még a kutyát is ellopta a betörő
Halálos baleset Berettyóújfalu és Földes között
Sérült madarat mentettek a balmazújvárosi rendőrök
Tűz Hajdúszoboszlón: olajsütő gyulladt ki

Hozzászólások