TIME DATE
Ma Emília nap van.

2019-05-15 10:42:27 / Szerző: HajduPress

Ittas vezetés, elvett jogsi, újra volánnál: elzárás a vége

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A Debreceni Járásbíróság 2019. május 14-én szabálysértési eljárásban marasztalta el azt a férfit, aki nem vette komolyan, hogy a korábban már végleg elvett jogosítványa nélkül nem vezethet.

A megállapított tényállás szerint az eljárás alá vont személy 2019. május 13-án 12 óra 20 perc körül Debrecen, Rigó utcán közlekedett gépjárművével, amikor a rendőr megállította és igazoltatta. Erre azért került sor, mert a körzeti megbízottal közös szolgálatot ellátó polgárőr olyan információval rendelkezett, hogy a gépjárművezető elfogatóparancs hatálya alatt áll. Az ellenőrzés során derült ki, hogy a férfit a Debreceni Városi Bíróság 2012. február 22-én jogerősen ittas járművezetés vétsége miatt végleg eltiltotta a járművezetéstől és körözés is érvényben volt ellene. A 28 éves férfi elismerte a rendőröknek, hogy tisztában volt az eltiltás tényével.

A járásbíróság a férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy nap szabálysértési elzárást szabott ki, illetve további 1 évre eltiltotta a közúti járművezetéstől is.

A végzés jogerős.


A rovat legfrissebb cikkjei

Torlódás várható a hétvégén Debrecenben
13 milliárd forintból elkezdődhet az oktatásfejlesztési program Debrecenben
Teljes hosszában aszfaltozott lesz a Diófa utca
Nagy tűz volt a Déli soron
Újabb nagy változások a debreceni közlekedésben

Hozzászólások