TIME DATE
Ma Ilona nap van.

2019-02-05 17:37:49 / Szerző: HajduPress

Ittas okozta a debreceni balesetet, a vétlen sofőr halt meg - VIDEÓ

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A megalapozott gyanú szerint ittasan vezette járművét az a sofőr, aki Debrecenben okozott halálos kimenetelű balesetet. A hajdú-bihari rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

A 471-es számú úton 2018. január 19-én 5 óra 30 perc körül egy férfi az általa vezetett BMW típusú személygépkocsival Hajdúsámson felől Debrecen irányába közlekedett. A megalapozott gyanú szerint a sofőr járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért a Külső Sámsoni út és a Salakos utca kereszteződésénél áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy Suzuki típusú személyautóval.

A baleset során a Suzukit vezető 28 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, a másik gépkocsit vezető 39 éves férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A rendőrök a baleset körülményeinek vizsgálatába orvos szakértőt is bevontak. Az igazságügyi vélemény szerint a BMW sofőrje úgy vezette gépkocsiját a baleset időpontjában, hogy szervezetében szeszes ital fogyasztásából származó alkohol volt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a bocskaikerti lakossal szemben.

A rendőrök a vizsgálati szakaszban elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket és az iratokat átadták az ügyészségnek.

(police.hu)


A rovat legfrissebb cikkjei

Medveállatka a debreceni Nagyerdőben: fotó
Újabb bizonyíték: a STOP-tábla nem dísznek van
Folytatódik a debreceni Hódos felújítása
Felkészültek a szervezők a virágkarnevál biztosítására
Ingyen kaphat próbatermet a Tankcsapda az önkormányzattól

Hozzászólások

Kapcsolódó videó