TIME DATE
Ma Ilona nap van.

2019-05-07 10:08:29 / Szerző: HajduPress

Ittas motoros a Sárrétudvariban: nekiment egy másik motorosnak

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Egy 23 éves férfi összeütközött egy másik motorossal. A püspökladányi rendőrök most befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

A rendőrségre még 2018. június 23-án 22 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Sárrétudvariban, a Rákóczi utcán két motoros összeütközött. A rendőrök a helyszínre mentek és mindkét járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami az egyik motoros esetében pozitív értéket mutatott. A nyomozás adatai szerint a nyírábrányi lakos soha nem rendelkezett jogosítvánnyal, mégis felült a motorra, miután alkoholt fogyasztott. Haladása során a 23 éves férfi nem tartott megfelelő követési távolságot egy előtte közlekedő másik motorostól és nekiütközött. A balesetben senki nem sérült meg.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a fiatal férfival szemben. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.


A rovat legfrissebb cikkjei

Árokba rongyolt egy autó a 33-as főúton
Bűnözött két debreceni srác Böszörményben
Nagy tűz volt Hajdúszovátnál
Bedurvult a határ Ártándnál, kerültek a kisautók
Volt baj elég: 24 óra helyi katasztrófakrónikája

Hozzászólások