TIME DATE
Ma Frigyes nap van.

2018-10-26 13:31:55 / Szerző: HajduPress

Ismét sok érdeklődőt vonzott a Debreceni Állásbörze

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Nem mindig alakul úgy, ahogy elterveztük. Előfordul, hogy a főnök és a közösség jó, de a munka kegyetlen – kegyetlenül céltalan, kegyetlenül megerőltető, kegyetlenül egyhangú. Persze az is lehet, hogy a munka álom, a feladat magasztos, a siker kézzelfogható, ám a körítés lélekölő és elviselhetetlen, legyen szó kollegiális „jóindulatról” vagy munkahelyi miliőről. Az is kiderülhet menet közben, hogy hirtelen, meggondolatlanul váltottunk, és egyáltalán nem találjuk a helyünket az új munkakörben, más feladatok között. Ha bármelyik körbe beletartozónak érezzük a saját pillanatnyi helyzetünket, itt az idő: adjunk új esélyt magunknak!


Az október 26-i, pénteki Debreceni Állásbörzére hagyományosan a kelet-magyarországi régió legnagyobb munkáltatói (többek között a KRONES, a Bosch, az IT Services, a DIEHL, a National Instruments, a TAVA, a FAG, a Thyssenkrupp és a Coloplast) hozták el üres álláshelyeiket. Jól megközelíthető, közkedvelt belvárosi helyszínen, a Fórum Debrecenben egy egész napon át, egy helyen tájékozódhatunk a környékbeli szabad pozíciókról. Ne legyenek fenntartásaink! A cégek és vállalatok korántsem kizárólag diplomás pályakezdőket keresnek; olyan széles a kínálat, hogy könnyen előfordulhat, éppen a mi végzettségünkre, tapasztalatunkra és szakértelmünkre van szükség. Adjuk át önéletrajzunkat a munkáltatók képviselőinek személyesen!

A Debreceni Állásbörze esély a kikapcsolódásra is: a nyitva tartási időben regisztráló látogatók között a kiállítók által felajánlott nyereményeket sorsolnak ki.

Debreceni Állásbörze 
Október 26., péntek
Fórum Debrecen, -1. szint
Nyitva: 9 és 18 óra között

Fotók: Szilágyi Zoltán


A rovat legfrissebb cikkjei

Ezt a Campus-helyszínt ne hagyja ki!
Zsuzsi a Fórumban
Bellozzo: remek olasz étterem nyílt a debreceni Fórumban
Fotók: trükkös fejtörők a Fórumban
Trükkös fejtörők a Fórumban

Hozzászólások