°C
TIME DATE
Ma Piroska nap van.

2017-11-11 09:31:55 / Szerző: HajduPress

Internetes csalót füleltek le a debreceni rendőrök

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást azzal a 31 éves férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint online felületeken hirdetett kitalált tárgyakat.

A Debreceni Rendőrkapitányság 16 rendbeli csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy táborfalvai férfival szemben.
A rendőrségen egy férfi tett feljelentést 2017. május 8-án arról, hogy egy internetet hirdetett gépjárművet akart megvásárolni, azonban az előleg átutalását követően nem tudta elérni a hirdetőt. A nyomozás során beszerzett információk alapján a debreceni rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható táborfalvai férfit. A nyomozók elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra M. Ádámot, akit gyanúsítottként kihallgattak. A férfi részletes beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a 31 éves táborfalvai lakos olyan tárgyakat – gépjárművet, lakókocsit, konyhaszekrényt, fűnyírót, porcelánkészletet – hirdetett az interneten, amelyekkel nem rendelkezett. A jóhiszemű vásárlók megállapodtak a gyanúsítottal az előleg összegében és átutalták a bankszámlájára, azonban ezután elérhetetlenné vált a férfi.
A debreceni nyomozók 2017. november 9-én befejezték az M. Ádámmal szemben folyatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították a Debreceni Járási Ügyészség részére.


A rovat legfrissebb cikkjei

Emberrablók büntetését csökkentette a Debreceni Ítélőtábla
Ideiglenesen változik a forgalmi rend a Dósa nádor téren
Kifosztottak egy bankautomatát az Angyalföld téren: fotó
Tűz volt Debrecenben
Baleset történt este Debrecenben: a Dóczyn volt baj

Hozzászólások