°C
TIME DATE
Ma Emília nap van.

2017-09-12 12:43:18 / Szerző: HajduPress

Új mozgásforma Debrecenben - Strong by Zumba™ Kovács Andreával

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Debrecenben kizárólag a Női Vezér Fitnessben van lehetőség kipróbálni és formálódni a Strong by Zumba™ által. Kovács Andrea, érvényes licensszel rendelkező instruktor minden pénteken este 6-tól várja a kedves vendégeket, akik fittebbek, gyorsabbak és keményebbek szeretnének lenni. Tudjunk meg róla néhány fontos dolgot Andrea segítségével.

A Strong by Zumba™ edzésforma teljesen más, mint az eddig látott Zumba®. A táncos mozdulatok helyett kőkemény ütéseket és rúgásokat használnak. Az alapelve megmaradt, hogy azonos részekre azonos „koreográfia” van. Az új edzésforma a magas intenzitású intervallum tréning és az edzéshez tudományosan megkomponált zene kombinációja. Every beat has a move, every move has a beat (Minden ütemhez tartozik egy mozdulat, minden mozdulathoz tartozik egy ütem) - a szlogenje a Strong by Zumba™ programnak, mely a szinkronitást, a zenének és a mozdulatok intenzitásának egységét hangsúlyozza.

Ez az eredeti Zumba® és az új irányzat közötti különbség lényege is. Maradt a zene kiemelt fontossága, de fordult a kocka. Eddig a Zumbában a dalok különböző részeinek és ritmusának aprólékos elemzése után készültek a tánckoreográfiák, míg most egy elektronikus zenében szakavatott producer mesterségesen állítja elő a gyakorlatokhoz legjobban illő zenét. A Strong by Zumba™ órákon az erőt és állóképességet fejlesztő gyakorlatok intenzitása fokozatosan erősödik. A saját testsúlyunkat használjuk fel az erőnlétünk és kondíciónk javításához, valamint izomzatunk szálkásításához és definiálásához.

 
Strong by Zumba™! Női Vezér Fitness! Péntek 18.00!

(X)

A rovat legfrissebb cikkjei

Agyonverték a magyar válogatottat
Vízilabda Eb - 17 góllal nyert a magyar női válogatott
Debrecen sportoló képviseli hazánkat Argentínában
Kocsis Máté: sikerült emlékezetes világbajnokságot rendeznünk
Egy magyar ugorja a legnagyobbat a gátfutók közül

Hozzászólások