TIME DATE
Ma Orbán nap van.

2019-09-08 09:00:43 / Szerző: HajduPress

Ikrei születtek egy 73 éves nőnek

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Ikerlányai születtek egy 73 éves indiai nőnek - számolt be róla a BBC News.

    Az újszülöttek császármetszéssel jöttek világra. A nő mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe. A nő orvosa, Uma Szankar arról tájékoztatta a sajtót, hogy az anya és a gyermekek is jól vannak.
    A dél-indiai Andhra Prades államban élő Mangajamma Jarmati elmondta, hogy ő és 82 éves férje mindig is szerettek volna gyermeket, de mindeddig nem esett teherbe.

    "Nagyon boldogok vagyunk" - nyilatkozta néhány órával az ikrek születése után a férj, Szitarma Radzsarao. A férfi azonban egy nappall a szülés után agyvérzést kapott, így most kórházban kezelik.
    "Semmi sem rajtunk múlik. Aminek történnie kell, az megtörténik. Minden isten kezében van" - jelentette ki az apa, miután arról faggatták, hogyan tudják majd a gyermekek gondját viselni, tekintettel idős korukra.

    A házaspár hangsúlyozta, mennyire fontos volt számára, hogy gyermekük legyen. Falujukban úgy érezték, hogy megbélyegzik őket, amiért gyermektelenek. Sok alkalommal próbálkoztak, számos orvosnál jártak, de eddig nem sikerült a gyermekáldás - mesélték.
    Három éve egy hetvenes éveiben járó indiai nő egy kisfiúnak adott életet.

(MTI)

A rovat legfrissebb cikkjei

Gardrób alapdarabok
Szaturn, ez nehéz 84 év volt
Tavaszi ruharendezés
Lasszóval mentek tigrisre: videó
Hogyan legyen tartósabb a vágott virág?

Hozzászólások