TIME DATE
Ma Ilona nap van.

2018-07-27 17:30:42 / Szerző: HajduPress

Idén új helyszínen, új névvel Hajdúböszörmény | DESZ-KEXX FESZTIVÁL

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Idén, 2018. augusztus 2-5.-ig  nyolcadik alkalommal rendezik meg a hajdúböszörményi DESZ-KEXX Fesztivált, a Hajdúböszörményi Extrém Sportegyesület és a Deszka Bisztró közös fesztiválját. A KEXX a szokásos élőzenei hip-hop, rap és elektronikus zenei vonalon erősít leginkább, de idén kiemelt hangsúlyt kapott a retro zene világa. Természetesen a nevéhez méltóan idén is látványos extrém sportversenyeket kínál vendégeinek a keleti országrész egyetlen extrém sport és könnyűzenei fesztiválja.
 

 
A fesztivál új környezetben a Bocskai Strand- és Gyógyfürdő és a Castrum Termálkemping melletti füves területen kerül megrendezésre, így a fesztiválra érkezők napközben élvezhetik a strand nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket.
 
A három nap alatt közel 70 fellépő lép fel a fesztivál három színpadán. Itt lesznek a hip-hop és könnyűzenei stílus legnagyobb hazai előadói: Curtis, Sub Bass Monster, Beerseewalk, Horváth Tamás, az Animal Cannibals, Hősök, AK26, Rico & Miss Mood az elektronikus zene világából Szecsei, Purebeat, Katapult Dj, Bricklake, Stereo Palma, Chris Lawyer, a retro zene világából pedig a Hip Hop Boyz, Krisz Rudolf, Desperado és Dj Dominique. 
 
A gördeszka, BMX és görkorcsolya versenyek a pénteki és szombati napon kerülnek megrendezésre a Városi Sport- és Rendezvényközpont területén található extrém sportpályán.
A szervezők az ország összes pontjáról várnak versenyzőket és fesztiválozókat egyaránt. Budapestről, Miskolcról, Nyíregyházáról, Mátészalkáról, Debrecenből, Hajdú-Bihar megyei településekből és természetesen Hajdúböszörményből kiemelten.
 
“Ennek a fesztiválnak teljesen más a közönsége, mint a többi fesztiváloknak. - fogalmazta meg az egyik fellépő a korábbi években.
 
 
Részletes program a hivatalos Facebook oldalon és az eseménynél
Hivatalos Facebook oldal: https://www.facebook.com/kexxfesztival/

 

A rovat legfrissebb cikkjei

Negyedszer adják át a Petőfi Zenei Díjat
Már a 10. csúszdabajnokság jön az Aquaticumban
Újra Debreceni Bor- és Jazznapok
Forrásvíztől betegedtek meg a Fishing on Orfű fesztiválozói
Csúcsfesztivál: rekordot döntött a Campus

Hozzászólások