TIME DATE
Ma Kornél és Soma nap van.

2020-03-02 17:09:10 / Szerző: HajduPress

Idén is lesz Debreceni Zootábor

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Idén is életre szóló élményekkel várja a cívisváros állatkertje az általános iskolás gyermekeket az immáron 33. alkalommal megrendezett zoológiai szaktáborába a nyári szünet első hetétől egészen az utolsóig.


A „kicsengetés” után a napi háromszori étkezést biztosító és angol nyelven is elérhető állatkerti élménytáborokban a fiatalok szakképzett pedagógusok és állatgondozók segítségével ismerkedhetnek meg a Nagyerdő ezernyi csodájával és fedezhetik fel az Állat-, és Növénykert rejtett kincseit. A zoológiai szaktáborok által a gyermekek játszi könnyedséggel kóstolhatnak bele az állatkerti mindennapokba; mialatt az állatok viselkedésének megfigyelése és a botanikai felfedezések során, valamint a játékos vetélkedők és az interaktív érzékenyítő foglalkozások alatt szemléletmódjuk észrevétlenül formálódik. A táborozók a tudás mellett felejthetetlen élményeket is szerezhetnek, hiszen sétálhatnak a pingvinekkel, barátságot köthetnek a hüllőkkel, besegíthetnek a gyűrűsfarkú makik gondozásába és a lovas élet alapjait is elsajátíthatják.
A tábor további exluzív élményeként a Vidámpark játékgépei gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról, hogy a Nagyerdő szívében eltöltött tábori hetek igazán önfeledtek és emlékezetesek lehessenek.
Jelentkezni a zooped@zoodebrecen.hu email címen, vagy a +36 30 355-5370 telefonszámon lehetséges. Részletek: www.zoodebrecen.hu/zootabor

A rovat legfrissebb cikkjei

Hatalmas Zempléni Fesztivál vár ránk
Új rendezvénnyel készül a Debrceni Állatkert, júliusban indulnak a Karszalagos Esték!
Szabadtéri koncertet adnak országszerte a Magyar Rádió Művészeti Együttesei
Megvan a Campus Eleven fesztivál részletes programja
Friss a Campus fesztivál szervezőitől: ezt ajánlják

Hozzászólások