TIME DATE
Ma Elemér nap van.

2019-08-16 09:50:54 / Szerző: HajduPress

Idén is 3D-ben a DE Főépülete, Papp László is posztolt

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
2016 után újra a Debreceni Egyetem Főépületének homlokzatán lesz a 3D épületvetítés a virágkarneváli program részeként. Az érdeklődők augusztus 17-től-19-ig este 9 és éjfél között csodálhatják meg a látványosságot. A vetítésről Papp László polgármester pénteken videót is posztolt.

A 3D mapping – monumentális épületvetítés 3 év után visszatér első helyszínére, az Egyetem térre, ahol 2019-ben új csapat, a nemzetközileg elismert alkotócsoport, a LimeLight „kelti életre” az egyetem homlokzatát.  A művészek alkotásaikkal, a fény segítségével egy varázslatos világba engednek betekintést augusztus 17-én, 18-án és 19-én. A monumentális épületvetítés az 50. Debreceni Virágkarnevál programjának részeként minden nap 21 és 24 óra között látható.

Ahhoz, hogy az épületvetítés sikeres legyen mindenképpen szükséges, hogy teljes sötétségbe boruljon az épület. Ezért a szervezők azt kérik, hogy a Főépület érintett tantermeinek, irodáinak világítását kapcsolják le és a monitorokat is kapcsolják ki. Ezen kívül azt szeretnék, ha minden ablaknál, ahol megoldható, húzzák be a függönyt, engedjék le a reluxát. 

Sajtóiroda


A rovat legfrissebb cikkjei

Négy éve csatlakozott a Debreceni Egyetem duális képzéséhez az E.ON
Együtt a Kárpát-medence gazdaságáért
Malkovich a Debreceni Egyetemen
A 21. század Kossuth Zsuzsannáit díjazták Debrecenben
Ezrek mozogtak a Főnix Fitten

Hozzászólások