TIME DATE
Ma Konstantin nap van.

2019-02-22 04:40:51 / Szerző: HajduPress

Hónapokig mérgezte, majd megölte a férjét

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt folytatott egy szabadbattyáni nővel szemben.
 

A nyomozás adatai szerint az 51 éves nő 2018 áprilisától rendszeresen, gyógyszerekkel mérgezte férjét szabadbattyáni otthonukban. 2018. június 1-jén pedig a gyanúsított emberölési szándékkal nagy mennyiségű, vérnyomást, szívfrekvenciát és verőtérfogatot csökkentő tablettákat adott be a sértettnek, aki a gyógyszereket bevette, majd azt követő néhány órán belül keringés összeomlás és szívmegállás miatt meghalt.

Az eljárás során ténybeli adat merült fel arra vonatkozóan, miszerint a nő több éve elégedetlen volt a házasságával, ami miatt a férjétől el akart válni és azt szerette volna, ha a férfi a lakóházukból elköltözik. Mivel sértett minden megoldást elutasított, a feleség hónapokig mérgezte, majd 2018 nyarán elhatározta, hogy gyógyszer-túladagolással megöli férjét.

A nyomozók a nőt előállították és 2018. június 2-án gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság N. K.-t előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrfőkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és 2019. február 19-én az iratokat átadta az ügyészségnek. 


A rovat legfrissebb cikkjei

Októbertől igényelhető a nyelvi diákhitel
Pénzt is, ételt is kapott a plébánostól: aztán nekiesett
Jaj nektek, pesti patkányok!
Elhunyt a volt magyar miniszter
Halálra gázolt egy embert a Hajdú Intercity

Hozzászólások