TIME DATE
Ma Jenõ nap van.

2020-06-10 18:40:20 / Szerző: HajduPress

Háttérmunkásoknak nyújt támogatást a Fábián Juli Emlékalapítvány

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A Fábián Juli Emlékalapítvány pályázatot ír ki a COVID-19 járvány, az elmaradt koncertek, rendezvények miatt nehéz helyzetbe került zeneipari háttérmunkások számára.

Az összeg nagy részét, az április 25-én megtartott, Lotfi Begi és Andro által szervezett, One Future Streamfest-en gyűjtötték össze. A rendezvényen tizenkét DJ, tizenkét órás online előadást tartott a Gödöllői Királyi Kastélyban. Az összeget pedig az egyedi felajánlások kerekítették még magasabbra.

A pályázat elbírálásában egy tanácsadói testület segíti majd az alapítvány kuratóriumát, amelynek tagjai: Böhm Gábor (Akvárium Klub program menedzser), Németh Márton (hangmérnök), Szicsó Zsolt, Pálfi József "Spulni" (MP Rt. elnök), Zsidei János "Zsonó", Porkoláb Tamás "Egér" (Quimby, Budapest Park fénytechnikus), Angerer Attila (Turnébusz), Ondecs István (Margaret Island crew manager).

A pályázatokat 2020. június 26-ig lehet leadni, melynek formai követelményének pontosságára kifejezett figyelmet kell fordítaniuk a pályázóknak, ugyanis a helytelenül –vagy hiányosan kitöltött adatlapot nem tudják elfogadni a szervezők.

A pályázatok végleges elbírálása előreláthatólag 2020. július 10-én várható. A kiválasztott személyek pedig összesen 6.000.000 forintnyi támogatást kapnak majd.
 
A pályázatról több információt a pályázati adatlapban találtok, melyet IDE kattintva tudtok letölteni.

 
 
Forrás és Fotó: fabianjuli.hu

A rovat legfrissebb cikkjei

Lázadó leányzók - A Hogyan legyél jó feleség? című filmről
Száz film száll versenybe a Bujtor István Filmfesztiválon
Jégkorszak - Új természettudományos kiállítás a balmazújvárosi Semsey Kastélyban
Bergman Jelenetek egy házasságból című sorozatát dolgozza fel az HBO
A filmkritikusok kedvence lett az Akik maradtak a szófiai nemzetközi filmfesztiválon

Hozzászólások