°C
TIME DATE
Ma Illés nap van.

2017-11-09 10:49:12 / Szerző: HajduPress

Hatalmas dobásra készülnek Kowáék: a debreceni közönséget is meglepi a zenekar

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A Kowalsky meg a Vega 15 évet és 9 albumot gyúr össze egy Papp László Sportarénás jubileumi buli kedvéért. Katonai járművekkel, fegyverekkel tarkított vadonatúj klipjük premierjével és egy különleges „Esszencia” mini turnéval melegítenek az Arénás nagy napra, amelyet így foglalnak össze: „Mi „csak” az életről beszélünk!” A sajtótájékoztató közreműködői és maga a helyszín sem egy megszokott keretet biztosít majd a média képviselőinek vendéglátásához. 
 
A zenekar másfél évtizedes jubileumot ünnepel, melynek csúcspontja lesz a 2018. február 17-i Papp László Sportarénás koncert. De ezúttal nem csak öten állnak majd színpadra, hiszen mind a helyszín, mind maga az esemény is megkívánja a bővített előadói gárdát. A mondanivaló erejében hívő csapat a technikai körítést sem hagyja figyelmen kívül.  A tőlük megszokott led falakat és vizuális effekteket is felsorakoztatják egy monumentálisabb, megújult köntösben tálalva. Hogy minden professzionálisan működjön, egy vidéki aréna színpadát rendezik majd be próba helyszín gyanánt, ahol a koncertet lemodellezve készülnek az Arénás nagy napra. A Kowalsky meg a Vega a 15 évüket összefoglaló eseménnyel egy igazán különleges, spirituális utazást ígér közönsége számára.

A Sportaréna buli „safty car”-ja az a mini koncert turné, amely az „Esszencia” címet viseli. Másfél évtized gondolatai fogalmazódnak meg ezekben a nem szokványos akusztikus, beszélgetős előadásokban, ahol a közönség választ kaphat arra, mi inspirálta a dalszövegeket. Novemberben hét vidéki és egy fővárosi helyszínen szólal meg Kowalsky és nem „csak” dalolva.  Sopronban, Győrben, Zalaegerszegen, Veszprémben, Székesfehérváron, Szentesen, Debrecenben, majd utolsó állomásként Budapesten csapnak a húrok közé. A közvetlen, letisztult hangvételű találkozás után kis pihenőre mennek a fiúk, aztán februárban pedig kibővülve, felpörgetve düböröghet az Arénára tervezett 15 évből és 9 album anyagából szuper koncert.

A februári 17-i Papp László Sportaréna koncert sajtótájékoztatójára egy fordulatokban gazdag eseményt tervezett a csapat helyszín és résztvevők tekintetében is. A legújabb klipjük premier vetítésére is itt kerül sor. A zenekar „Tizenötmillióból egy” című dala a 2017. októberben megjelent „Kilenc” című dupla albumon (3 hét alatt tripla platina!) kapott helyet. Ehhez készült a bemutatásra kerülő képi anyag. Kowáék a mély üzenet vizuális megfogalmazásához a Honvédelmi Minisztertől és a Magyar Honvédségtől kaptak segítséget. A professzionális szaktudást és a honvédség különleges alakulatát valamint a hadi jármű park eszközeit láthatjuk majd ebben a nem mindennapi, látványos klipben. A zenekar tagjai nem szerepelnek csak a werkfilmben. Viszont ahhoz, hogy át tudják érezni, amit megmutatnak egy rövidített alapkiképzésen is részt vettek. A klip forgatási helyszínén, Táborfalván lesz a sajtótájékoztató 2017. november 21-én. A különleges helyszín, különleges körítést tartogat a média képviselői számára. 


A rovat legfrissebb cikkjei

Dübörög a Campus: ismerős valaki a képeken?
Figyelem! Mától Campus
A Campus a legbiztonságosabb fesztivál az országban
Campus Fesztivál - 255 zenei előadó és 200 program
Újabb infók az idei Campus Fesztiválról

Hozzászólások