TIME DATE
Ma Gerzson nap van.

2018-02-13 15:06:33 / Szerző: HajduPress

Hamis gyógyszereket árult a debreceni zsibin, elkapták

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást.

 

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egészségügyi termék hamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Tamással szemben.

A nyomozás adatai szerint 2017. szeptember 16-án Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai Debrecen, Vágóhíd utcai piacon tartottak ellenőrzést, amely során az egyik árusnál 510 darab cirill feliratú, ismeretlen eredetű gyógyszert találtak és foglaltak le, valamint bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek a rendőrségen. A megalapozott gyanú szerint a tablettákat a férfi a gyógyszereket azért szerezte be, hogy azokat a piacon értékesítse.

A nyomozás során beszerzett igazságügyi szakértői vélemény alapján a lefoglalt tabletták Magyarországon nem engedélyezett egészségügyi terméknek minősülnek, az 51 éves helyi lakos a forgalomba hozatalukhoz nem rendelkezett engedéllyel. Gyanúsítotti kihallgatásán B. Tamás a nyomozóknak elmondta, hogy tudomása szerint a tabletták fájdalomcsillapításra alkalmasak.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészségnek.

(police.hu)


A rovat legfrissebb cikkjei

Debrecen Szent László-virágkocsival köszönti Ferenc pápát Csíksomlyón
Jönnek a francia cégek is? Debrecenbe látogatott a nagykövet
Tavaszi nagytakarítás Debrecenben, íme az időpontok
Öröm, boldogság: javult a levegő minősége Debrecenben
Összeült a Debreceni Oktatási Tanács

Hozzászólások