TIME DATE
Ma Kelemen és Klementína nap van.

2019-10-21 15:46:53 / Szerző: HajduPress

Halloween Party a Debreceni Vidámparkban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Október 31-én, Halloween misztikus éjszakáján az idei szezon utolsó nagy rendezvényére kerül sor a cívisváros Vidámparkjában, ahol 17 és 22 óra között hátborzongató programkavalkáddal várják majd a különleges szórakozásra vágyókat. A bátor látogatók egész éjszaka találkozhatnak a Vidámpark rémisztő boszorkányaival, kísérteteivel és más furcsa teremtményeivel, akikkel együtt táncolhatják körbe az esti máglyát; vagy betérhetnek a jósdába, hogy kezüket a javasasszonyéba adva megismerhessék a jövő titkait.


Egy kis ízelítő az exkluzív programokból:
  • Boszorkányjósda
  • Halloween-kuckó (kézműves foglalkozás, arcfestés)
  • Tűzzsonglőrök
  • LED-show
  • Bátorságpróba a Pálmaházban
  • Máglyarakás

A rendezvény keretében véradásra is lesz lehetőség az Országos Vérellátó Szövetség szervezésében.
A megannyi tematikus programelem mellett természetesen a Vidámpark teljes játékrepertoárja is a látogatók rendelkezésére áll majd.
A Halloween borzongató éjszakájára szóló, valamennyi programot magában foglaló belépőjegy mindössze 1.600 Ft/fő, míg a 3.500 Ft-os egységáron kapható Varázskarszalaggal a programokon való részvétel mellett a játékgépek is korlátlanul igénybe vehetők. A jegyek megvásárolhatók elővételben a www.jegymester.hu-n és a pénztárakban, vagy a rendezvény ideje alatt a helyszínen. Az intézmény arra biztatja az érdeklődőket, hogy bátran öltsenek fel bármilyen jelmezt vagy maskarát, hogy közösen még lidércesebbé varázsolhassák az alkalmat.

A rovat legfrissebb cikkjei

Artisjus-díjat kapott a Vincze Béla, a Rocksuli alapítója
Benedek csillagközi utazásai
Halloween Party a Debreceni Vidámparkban
System of A Down-koncert lesz Magyarországon
Ilyen volt a Will Smith-buli a Bazilikánál: fotók

Hozzászólások