TIME DATE
Ma Lukrécia nap van.

2019-11-18 08:26:53 / Szerző: HajduPress

Halálos hétfő: több súlyos baleset is történt

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A vasúti sínekre hajtott egy személyautó Vác külterületén; az érkező nemzetközi gyorsvonat elgázolta a járművet, amelynek vezetője és utasa a helyszínen meghalt  - írta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

    Váczi Viktor, a Mávinform sajtóügyeletese azt közölte az MTI-vel, hogy a Budapestre tartó Metropolitan EuroCity ütközött a gépkocsival.
    A vonaton nem sérült meg senki.
    A vasúti átjáróban a fénysorompó jól működött - írta Váczi Viktor.
   
Halálra gázolt egy embert a Nagykátáról a Keleti pályaudvarra tartó S60-as személyvonat hétfő reggel az ecseri állomásnál - közölte a Mávinform az MTI-vel.

    A közlemény szerint a baleset miatt a szerelvények csak egy vágányon járnak, ezért akár egy-másfél órát is késhetnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon. 
    A Keleti pályaudvarról Békéscsabára induló távolsági gyors- és InterCity vonatok kerülő útvonalon, Cegléd érintésével közlekednek. Ugyancsak kerülő útvonalon, Cegléden át érkeznek a Keletibe Békéscsabáról a távolsági és IC vonatok - írták.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. november 18-án 6 óra után a 4-es számú főút 142. kilométerszelvényében.

Az elsődleges adatok szerint két gépjármű eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, a főút forgalmát Kisújszállás belterületére terelik.  

A rovat legfrissebb cikkjei

Hidegfront érkezik hétvégére
Profession.hu: kezd visszatérni a toborzási kedv a magyar munkaerőpiacra
Jövőre 17 százalékkal több forrást biztosít az önkormányzatoknak a költségvetés
Rekordösszegű költségvetésből gazdálkodhat jövőre a honvédség
Unokázós csalásokra szakosodott bűnbanda tagjait fogták el a rendőrök

Hozzászólások