°C
TIME DATE
Ma Eszter és Eliza nap van.

2017-04-21 08:45:27 / Szerző: HajduPress

Halál Hajdúsámsonban: szemtanúkat keresnek

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A debreceni rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a Hajdúsámsonban történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály eljárást indított halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy fiú 2017. április 13-án 15 óra körül Hajdúsámsonban, az Árpád úton át akart szaladni a közlekedő járművek között, azonban egy autóbusz elütötte őt. A 10 éves gyerek a baleset következtében az orvosi vélemény szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol később életét vesztette.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

(police.hu)


A rovat legfrissebb cikkjei

Ilyen baleset nem sok van: egymáson végezték az autók
Eltűnt Szarvas Ernő
Olaszország után Luxemburgnak is segítséget nyújt a megyei önkormányzat
Újabb baleset történt, ezúttal a 33-ason
Gázolás Apafánál, ismeretlen az áldozat

Hozzászólások