TIME DATE
Ma Tekla nap van.

2019-05-29 16:13:14 / Szerző: HajduPress

Gőzerővel zajlanak az országos bírósági sportnapok előkészületei

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A Debreceni Törvényszék díszterme adott otthont május 29-én a VIII. Országos Bírósági Sportnapok szervezőinek, akiket dr. Kahler Ilona Márta köszöntött. A törvényszék elnöke elmondta, hogy nagy várakozással tekint a Miskolcon, 2019. július 12-14. között megrendezendő sportnapokra, amelyen reményei szerint sok bírósági dolgozó fog részt venni akár versenyzőként, akár szurkolóként.A megbeszélésnek - amelyen a Miskolci, a Balassagyarmati, az Egri és a Debreceni Törvényszék, illetve a Debreceni Ítélőtábla munkatársai vettek részt – a szervezők egyeztették a rendelkezésre álló létszámadatokat, a versenyszámok lebonyolításával kapcsolatos teendőket, továbbá más aktuális feladatokat és határidőket.

Dr. Berecz Pétert, a Miskolci Törvényszék bírája, a sportnap szervezésére létrejött munkacsoport elnöke kiemelte: a szervezők fontosnak tartják, hogy minden zökkenőmentes legyen, a versenyek mellett pedig a résztvevők olyan élményekkel is gazdagodjanak, amelyre jó lesz visszagondolni.

A Debreceni Törvényszék 24 dolgozója fog indulni a különböző versenyszámokban, mint például a kispályás labdarúgás, extrémfutás vagy a tenisz, továbbá már több kolléga is jelezte, hogy szurkolóként elkíséri a csapatot a Miskolci Egyetem campusára, ahol együtt biztathatják a csapatot a minél jobb eredmény elérése érdekében.


A rovat legfrissebb cikkjei

Embert gázolt egy vasúti szerelvény Ladányban
20 éves a hortobágyi Madárkórház Alapítvány
Ők aztán nem tisztelték a kort - és mást sem
Lebukott a csaló böszörményi autószerelő
Hajdúszoboszlói szálloda-beruházás: hol a pénz?

Hozzászólások