TIME DATE
Ma Gedeon és Johanna nap van.

2020-02-15 12:43:42 / Szerző: HajduPress

Gázolás a Csapó utcán: szemtanúkat keresnek

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A debreceni rendőrök kérik, hogy akik információval rendelkeznek a Csapó utcai gyalogos gázolással kapcsolatban, jelentkezzenek.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 46 éves férfival szemben folytat eljárást.

A vizsgálat jelenlegi adatai szerint 2020. február 13-án 7 óra körül Debrecenben, egy Csapó utcai gyalogos-átkelőhelyen egy nőt elütött egy személyautó, majd elhajtott. A gyalogost súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A rendőrök épp a helyszínelést végezték, amikor az egyik szemtanú jelezte nekik, hogy a nézelődők között felismerte a járművezetőt, és nem messze az autó is ott parkol. Mint kiderült, a helyi lakos valóban elhajtott a helyszínről, majd nem sokkal később visszament, és úgy tett, mintha csak egy kíváncsiskodó lenne. Az egyenruhások a szemle során megvizsgálták a férfi autóját, aminek a szélvédője még akkor is annyira le volt fagyva, hogy csak egy kis részen lehetett kilátni rajta. A sofőrt a rendőrök elfogták és előállították.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, illetve annak bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán  illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

A bejelentő személyét a rendőrség mindig bizalmasan kezeli!

kép forrás: www.google.com/maps


A rovat legfrissebb cikkjei

Online rajzpályázatot hirdet a Debreceni Vidámpark
Hajápolás karantén alatt
Változások a Kenézy sürgősségi ellátásában
Kijárási korlátozások: íme a debreceni önkormányzat közleménye
Hármas karambol Debrecenben

Hozzászólások