TIME DATE
Ma Ellák nap van.

2020-06-03 16:10:09 / Szerző: HajduPress

Friss a Campus fesztivál szervezőitől: ezt ajánlják

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A Campus Fesztivál idén átalakul, a szervezők úgy döntöttek a járványhelyzet miatt, hogy augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak. Ezzel magasra teszik a lécet, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben.

A koncert és fesztiválpiacot rendesen átírta a koronavírus okozta járványhelyzet, így alakult át az idénre tervezett tizenharmadik Campus Fesztivál is, egy olyan nagyszabású programsorozattá, ami még nem volt a debreceni Nagyerdőn. A helyszín ezúttal is a Nagyerdei Víztorony és a Nagyerdei Stadion köré épül, kiemelt szerepet kap a stadion melletti rendezvénytér, a HALL, és a Nagyerdei Víztorony közötti fás, ligetes terület. A Campus nem véletlenül büszke a „legkomfortosabb fesztivál” címére: kulturált helyszínen, a stadion körül számos, a bulizni vágyók kényelmét és biztonságát jelentő szolgáltatással áll mindig rendelkezésre. 

Ami pedig a programkínálatot illeti, itt lép fel többek között a Punnany Massif, Rúzsa Magdolna, Majka & Curtis, a Vad Fruttik, a Kowalsky meg a Vega, a Honeybeast, a Wellhello, Horváth Tamás, a Follow The Flow és a Halott Pénz is. 

„Amikor a Campus Eleven programsorozat megszervezése mellett döntöttünk, arra törekedtünk, hogy a lehető legjobb alternatívát valósítsuk meg annak érdekében, hogy idén se maradjon Debrecen fesztivál élmény nélkül.” – mondta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató. „Már összeállt a program napi bontása és elkészült az új rendezvénytérképünk is. A koncertek mellett számos kísérő rendezvénnyel is készülünk. A stadion melletti rendezvénytér, a HALL, a Nagyerdei Víztorony és a köztük lévő fás terület mind a rendezvény része, ahol a színes programkínálat mellett lampion liget, sörkert és gasztro udvar is épül. Hiszünk benne, hogy a veszélyhelyzet elmúltával a korábbi évekre jellemző fesztiválhangulatot idén is meg tudjuk majd teremteni!”

A 11 kiemelt estén több mint 150 zenés produkció várható, a részletes programot a rendezvény Facebook oldalán lehet megtekinteni. A szervezők közölték azt is, hogy a Campus Fesztiválra korábban megváltott bérletek automatikusan érvényesek a Campus Eleven rendezvénysorozat minden napjára, bérletként. A 11 napon túl a bérlet még egy plusz esemény küzdőtéri belépésére is lehetőséget ad, méghozzá a Debreceni Egyetem különleges tanévnyitó stadionshow-jára, a yoUDay 2020-ra. Az országosan egyedülálló tanévnyitó stadionshow fellépői között lesz a Tankcsapda, a Bagossy Brothers Company és a Republic is.

Aug. 19 - szept. 19.
CAMPUS ELEVEN :: Debrecen-Nagyerdő
https://www.facebook.com/campusfesztival/


A rovat legfrissebb cikkjei

Videó: ilyen egy Karszalagos Hétvége a Debreceni Vidámparkban
Hatalmas Zempléni Fesztivál vár ránk
Új rendezvénnyel készül a Debrceni Állatkert, júliusban indulnak a Karszalagos Esték!
Szabadtéri koncertet adnak országszerte a Magyar Rádió Művészeti Együttesei
Megvan a Campus Eleven fesztivál részletes programja

Hozzászólások