TIME DATE
Ma Tivadar nap van.

2019-01-31 19:37:39 / Szerző: HajduPress

Fotópályázatot hirdet a Tiszántúli Református Egyházkerület

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Milyennek látod a református egyházat? - fotópályázatot hirdet a Tiszántúli Református Egyházkerület, melynek célja hogy megtaláljuk a Magyar Református Egység Napja (2019. május 18.) kampányfotóját.

Készíts fotót a gyülekezetről, ahol élsz, az iskoláról, ahol tanulsz, vagy az intézményről, ahol dolgozol! Mutasd meg, hogy milyennek látod a református egyházat, a hitéletet, a gyülekezet mindennapjait, a templomi, ünnepi pillanatokat. Készíts képeket azokról a református helyszínekről, ahol szívesen fordulsz meg! Örökítsd meg azokat a pillanatokat, amelyek leginkább kifejezik számodra a közösséget Istennel és a testvéreiddel! Fedezd fel, mutasd meg, meséld el, hogy neked mit jelent a hit – akár absztrakt módon is! Pályázhatnak amatőr és profi fotósok egyaránt, korhatárra való tekintet nélkül. A pályázat benyújtási határideje: 2019. március 1. 

A pályázat nyertesei pénzjutalomban részesülnek. Az első helyezett 50 ezer forintot, a második helyezett 30 ezer forintot, a harmadik helyezett 20 ezer forintot kap. Ezen túlmenően a közönségszavazatok alapján egy különdíjat is kiosztunk, melynek összege: 30 ezer forint. 

A zsűri tagjai: 
Máthé András fotóművész
Derencsényi István fotográfus
Mikáczó Kamilla tervezőgrafikus

Facebook-esemény:
https://www.facebook.com/events/330924130865496/

 
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
 
Egykép
 
Milyennek látod a református egyházat? - fotópályázatot hirdet a Tiszántúli Református Egyházkerület
 
A Tiszántúli Református Egyházkerület fotópályázatot hirdet, melynek célja hogy megtaláljuk a Magyar Református Egység Napja (2019. május 18.) kampányfotóját.
 
Készíts fotót a gyülekezetről, ahol élsz, az iskoláról, ahol tanulsz, vagy az intézményről, ahol dolgozol! Mutasd meg, hogy milyennek látod a református egyházat, a hitéletet, a gyülekezet mindennapjait, a templomi, ünnepi pillanatokat. Készíts képeket azokról a református helyszínekről, ahol szívesen fordulsz meg! Örökítsd meg azokat a pillanatokat, amelyek leginkább kifejezik számodra a közösséget Istennel és a testvéreiddel! Fedezd fel, mutasd meg, meséld el, hogy neked mit jelent a hit – akár absztrakt módon is!
 
Pályázhatnak: amatőr és profi fotósok egyaránt, korhatárra való tekintet nélkül
 
A pályázat tartalma, módja, elbírálása:
 
  1. A pályázat célkitűzésével összhangban álló fotókat valamely óriásfájlküldő oldal (mammutmail.com; wetransfer.com) vagy a Google Drive segítségével kell elküldeni a megadott e-mail-címre egy rövid bemutatkozó levél kíséretében, mely mindenképp tartalmazza a pályázó nevét, életkorát és elérhetőségét.
  2. Egy pályázó maximum 5 fotót küldhet.
  3. A pályaműveket számozva és címmel ellátva kérjük.
  4. A pályaműveket szakmai-közéleti zsűri értékeli.
  5. A pályázat nyertesei pénzjutalomban részesülnek. Az első helyezett 50 ezer forintot, a második helyezett 30 ezer forintot, a harmadik helyezett 20 ezer forintot kap. (A nyereményhez tartozó szja-fizetési kötelezettséget a Szervező viseli.) Ezen túlmenően a közönségszavazatok alapján egy különdíjat is kiosztunk, melynek összege: 30 ezer forint.
       Ezen kívül a nyertesek tárgynyereményben is részesülnek.
  1. A fotók mérete és technikai paraméterei:
 
Az érvényes pályázat .jpg formátumú digitális képe(ke)t tartalmaz. A fotók hosszabbik oldala minimum 3000 pixel / 300 dpi. Csakis az SRGB színtér a megengedett. Egy kép fájlmérete nem haladhatja meg a 10 Mb-ot. A képek keretezését, vízjelezését, dátumozását mellőzzék. A résztvevők által önkéntesen megadott adatok: e-mail-cím, a fotó készítésének helye és ideje, a kép címe, a kapcsolattartó neve és elérhetősége.
 
A pályaműveket e-mailben várjuk az alábbi címre: egysegnap19@gmail.com
Tárgy: Egységnap 2019
 
A pályázat benyújtási határideje: 2019. március 1.
Nagy érdeklődés esetén a pályázat lezárását követően a kiírásra ismételten sor kerülhet.
 
A pályaműveket a közönségszavazáshoz a Tiszántúli Református Egyházkerület Facebook-oldalára töltjük fel. A like-szám alapján lehet elnyerni a közönségdíjat. 
 
Eredményhirdetés: a pályázat lezárása után 15 napon belül.
 
Bővebb információ: ttresajto@reformatus.hu és egysegnap19@gmail.com
 
Szakmai koordinátor: a Tiszántúli Református Egyházkerület
 
A zsűri tagjai:
Máthé András fotóművész
Derencsényi István fotográfus
Mikáczó Kamilla tervezőgrafikus
 
A fotók eredetiségéért a Pályázó felel. Más alkotók szerzői jogait részben vagy egészben sértő pályaművek a versenyből utólag is kizárhatók, díjazás esetén a díjak visszavonhatók és polgári peres eljárást vonhatnak maguk után. A Pályázó téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.
 
A Pályázó vállalja, hogy az általa készített fotó semmilyen jogot (legyen az szerzői vagy egyéb) nem sért. Ha a Pályázat mégis jogot sért, akkor azt a Pályázat kiírója törli, a Pályázót a pályázatból kizárja. A Pályázót szerzői vagy egyéb jogot sértő magatartásával összefüggésben bíróság vagy valamely hatóság bírság, kártérítés vagy szerzői jogdíj megfizetésére kötelezi.
 
A nyeremények másra át nem ruházhatók és tárgynyeremények pénzre át nem válthatók.
 
A Pályázó feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy a beküldött anyagokat a Szervező idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül korlátlanul felhasználhassa.
 
Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – hacsak a törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.
 
Debrecen, 2019. január 29.
Tiszántúli Református Egyházkerület
 
 
 

A rovat legfrissebb cikkjei

Magyar kisfilm a cannes-i filmfesztiválon
Nagypéntek van, ez az év legcsendesebb napja
Szavalóverseny egy remek debreceni színész emlékére
​Egy tartalmas love story a filmvásznon
Elhunyt Bács Ferenc színművész

Hozzászólások