TIME DATE
Ma Jónás és Renátó nap van.

2019-05-10 14:47:42 / Szerző: HajduPress

Fotók: trükkös fejtörők a Fórumban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Trükkös fejtörők címmel interaktív kiállítást rendeznek a FÓRUM Debrecen bevásárlóközpontban.

Újabb fantasztikus kiállítással várja látogatóit a FÓRUM Debrecen bevásárlóközpont 2019. május 10. és 26. között. A kiállítás célja, hogy látványos, szórakoztató, közérthető és átélhető módon mutassa be a természet törvényeit, a fizika csodálatos és meghökkentő világát.

Aki szeret agyalni, töprengeni, rejtvényeket fejteni és a természet feladványait megoldani, ne hagyja ki a TRÜKKÖS FEJTÖRŐK interaktív kiállítást, amely során a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig érthetővé válik minden korosztály számára.

Az érdeklődőknek lehetősége nyílik a 28 kiállított állomáson számos ügyességi játékot kipróbálni, kísérleteket végezni és rácsodálkozni arra, hogy a természet adta tudomány nem feltétlenül bonyolult, hanem élvezetes és mókás is lehet. Akár egyedül, akár csapatban is neki lehet vágni a feladatoknak, amelyek között megtalálható lesz egy mini soduko, kipróbálható lesz, hogy milyen lehet egy szappanbuborék belsejében lenni, de arra is fény derül, hogy mi az a kaotikus inga vagy hogyan változik az ember tükörképe egy görbe tükörben.

Az interaktív állomások önfeledt szórakozást ígérnek, miközben ráadásként fejlődni, okosodni és játékosan tanulni is lehet. Iskola után vagy szabadidőben remek kikapcsolódás feladatról feladatra járni a gyerekeknek vagy akár felnőtteknek is, akik próbára tehetik tudásukat a megannyi kísérlet és feladvány során. Reméljük, hogy a kiállításon sikerélményeket zsebel be mindenki, aki belevág ebbe a mókás és tanulságos kalandba!

Fotók: Szilágyi Zoltán

A rovat legfrissebb cikkjei

Elindult az idei csokigyűjtő akció: fotók
Suliválasztó SuliFÓRUM
Fotók: remek a halloween-i buli a Fórumban
Éltető erőforrás a víz – Debrecenben is látható a Nemzeti Fotótár kiállítása
Halloween buli lesz a Fórumban

Hozzászólások