TIME DATE
Ma Ipoly nap van.

2020-07-18 16:30:45 / Szerző: HajduPress

Fotók: brutálisan mocskosak lettek a versenyzők

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Brutálfutást rendeztek Nyáregyházán, ahol az akadályfutáson a versenyzőknek hét kilométert kellett megtenniük a sáros terepen.

A verseny összességében jobban hasonlít egy katonai kiképzőpálya és egy akadályverseny keverékére, mintsem egy átlagos futóversenyre. A résztvevők nem viseltek hagyományos, feltűzött rajtszámot, mint egy futó-vagy bringaversenyen, hanem a karokon filccel felrajzolt számok és a lábakon viselt chippek segítették az időmérést.

A helyszín eleve különleges, egy igazi, épített motocrosspálya 14 dombbal Nyáregyházán. A résztvevők óránként rajtoló futamokban indultak, és egy előre meghatározott útvonalon haladtak, amely részben a motocrosspályán, részben a körülötte található erdőben, szántóföldön vezetett.

 

Az akadályok a pályán: mocsarassá sárosított emelkedők, lejtők,  meredek emelkedők, mély homokban futás, álcaháló alatt átkúszás, szalmabálákon átmászás, vizesárkon átkelés, autógumikon átfutás az erdőben, fákra erősített szalag/faléc alatt átbújás vagy felette átugrás, széles szalagból fák között kacskaringós labirintus, felszántott szakaszok.

(Fotók: MTI/Mónus Márton)


A rovat legfrissebb cikkjei

Öt szuper társasjáték
Megnyitották a balatonfüredi borheteket
Íme a 2020-as MTV VMA jelöltjei
A debreceni vidámparkban rendezik az idei Galiba gyermekfesztivált
Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

Hozzászólások