°C
TIME DATE
Ma Sára és Marió nap van.

2018-05-13 08:00:18 / Szerző: HajduPress

Fotógaléria: fergeteges mutatványok, varázslat a Fórumban

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A bűvészet misztikusnak vélt világába lehet betekintést nyerni május 11-től május 27-ig a FÓRUM Debrecenben. Lelepleznek jó néhány trükköt is. Megnézheted a fej a tálcán, a lebegő asztal vagy az önműködő sakkozógép titkát, de Robert Houdin csodálatos narancsfájának illúzióját vagy a bor vízzé változtatását is kiderítik.


Izgalmasnak ígérkezik tehát ezen kiállítás is, amely remek alkalmat adhat arra, hogy a gyerekek játszva fejleszthessék tudásukat. Május 13-án a gyerekek is izgalmas bűvészprodukció részesei lehettek. Mindemellett aki szeretett volna ideiglenesen bűvésszé változni, azoknak Habók János bűvész látványos, ámde egyszerű trükköket tanított. 

Május 18-án 17 órától Badár Tamás lép fel a színpadon, és varázsol el bűvésztudásával mindenkit.

Ezen kívül május 11-27-ig egy nyereményjátékkal is készülnek, melynek fődíja egy londoni családi hétvége 300.000 Ft értékben, a Harry Potter filmek eredeti díszletét és tárgyait bemutató Harry Potter stúdiótúrával kiegészítve. 10.000 t feletti vásárlás esetén bárkinek esélye lehet megnyerni a fődíjat. Sőt, ajándék FÓRUM logós magyar kártya paklit adnak mindenkinekm aki részt vesz a nyereményjátékban.

Várnak minden kedves kis mágust vagy bűvészet iránt érdeklődőt május 11-27-ig a FÓRUM Debrecenbe.

Fotók: hajdupress.hu, Pénzes László

 

A rovat legfrissebb cikkjei

Fergeteges csokifesztivál lesz a FÓRUM-ban
Jön a FÓRUM Challenge!
Varázslatos karácsonyi hangulat a Fórumban: fotógaléria
Exkluzív fotók: boldog születésnapot, Fórum!
Szép gesztus: a Fórum Mikulása a Kenézyben járt

Hozzászólások