TIME DATE
Ma Zalán nap van.

2020-02-27 13:22:52 / Szerző: HajduPress

Fórum: összefogással zöldül Debrecen

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Igazi zöld ligetté varázsolja Debrecen egyik kultikus helyét a Vágóhíd utcai felüljárónál a FÓRUM Debrecen. A bevásárlóközpont által indított kezdeményezéshez Debrecen Város Önkormányzata, a DEHUSZ (Debreceni Humán Szolgáltató Nonporfit Kft.) és az Ökováros Alapítvány által delegált Szakképzési Centrum diákjai is csatlakoztak. 

Debrecen ikonikus bevásárlóközpontja, a FÓRUM partnereit és bérlőit képviselve ültette el csütörtökön a 30 darab vörös juharfát. 

„Tavaly karácsonykor arra gondoltunk, hogy partnereinket, bérlőinket nem hagyományos ajándékkal lepjük meg, hanem egy jó ügyért, közösen, őket is bevonva teszünk a városért, az itt lakókért, a környezetért. A 30 darab facsemete már egy ideje vár a kiültetésre, amit az időjárási viszonyok eddig nem tettek lehetővé. Nagyon örülök, hogy a mai napon, közösen indítottuk el a Fórum Liget projektet, amely terveink szerint bővülni és szépülni fog a jövőben” – mondta Átányi Ajtony, a FÓRUM igazgatója.

A FÓRUM csapatához Debrecen Város Önkormányzata, a DEHUSZ és az Ökováros Alapítvány is csatlakozott, utóbbi a Szakképzési Centrum diákjait is bevonta az ültetésbe. A facsemeték a sokak által csak Barokk temetőként ismert, a Vágóhíd utcai felüljárónál található parkban kaptak helyet.

Fotók: Bakos Attila


A rovat legfrissebb cikkjei

Óvintézkedések a Fórumban
Fórum: összefogással zöldül Debrecen
Fergeteges farsang a Fórumban
Remek dolog zajlik a Fórumban - FOTÓK
Ismét jön a Fórum Challenge!

Hozzászólások