TIME DATE
Ma Helén nap van.

2018-11-11 08:03:25 / Szerző: HajduPress

Fórum 10: remek születésnap volt +galéria

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A Fórum Debrecen már tíz éve a vásárlók hétköznapjainak része, Debrecen városának egyik oszlopos tagja a Fórum. Szombaton hatalamas szülinapi bulit tartottak a bevásárlóközpontban.
 

A Fórum az a hely, ahová jó betérni, hiszen nem kell kilométereket megtenni egy-egy dologért, sőt, a központban a kikapcsolódás is garantált. Mintegy 30 ezer négyzetméteren közel 120 üzlet várja a vásárlókat. Aki betér, nem csupán a nemzetközi világmárkák széles kínálatából válogathat, hanem az éttermek és kávézók székein is megpihenhet egy-egy finom fogás mellett. Az üzletek kínálata pedig a gyerekektől a felnőttekig mindenkit megszólít.

Az évek folyamán számtalan sikeres rendezvénnyel színesítette hétköznapjainkat a bevásárlóközpont! A gyerekek megismerhették a dinoszauruszok világát, beállhattak űrhajósnak, repülőpilótának, a húsvétok alkalmával megismerhették a népszokásokat, karácsonykor pedig mézeskalácsot is süthettek. Rengeteg fellépővel találkozhattunk az elmúlt tíz év alatt: koncertezett nálunk többek között Freddy, Tóth Gabi, Kállay-Saunders András, Radics Gigi, Majka és még sokan mások. De a legkisebb látogatók is örülhettek, hiszen az Alma együttes, illetve Tompeti és Barátai is többször táncra perdítették őket az évek folyamán.

Óriási nyereményeső

A szülinapot egy nagyszabású nyereményjátékkal koronázták meg, ahol tíz héten keresztül kisorsoltak egy szerencsést, aki egy 1 millió forint értékű Fórum Vásárlási Utalvánnyal lett gazdagabb. A tizedik 1 millió, valamint a fődíj, a Citroen C3 Aircross Suv álomautó november 10-én, szombaton talált gazdára.

Szülinapi buli

Ezt a napot érdemes volt bejegyezni a naptárba, hiszen egy fergeteges jubileumi bulival ünnepelték meg a szülinapot! Az ünnepség már 13 órakor kezdetét vettei. Mivel nincs ünneplés torta nélkül, ezért a Tezenis üzlete előtt a cukrászok egy különleges látványtorta összeállításával várták azokat, akik kíváncsiak arra, hogyan is készült el ez a 2000 szeletes, csoki és oroszkrém ízű finomság! Persze a glutén- és laktózérkényekre is gondoltak, ők is megkóstolhatták majd az ízletes édességet.

Az Irigy Hónaljmirigy is színpadra állt, majd közjegyző jelenlétében kisorsolták a Citroen C3 Aircross Suv autót és az utolsó 1 milliót, majd pedig következett a tortavágás. Boldog születésnapot, Fórum!

Fotók: Tri Lite Studio

A rovat legfrissebb cikkjei

Nagyon fontos dologról volt szó a Fórumban
A divat kapja a főszerepet a Fórumban
Fókuszban a betegbiztonság
Egészségnap a Fórumban: fontos a betegbiztonság
Fotók: szuper a Fórum autósmozija

Hozzászólások