TIME DATE
Ma Emília nap van.

2018-11-09 08:05:54 / Szerző: HajduPress

Fórum 10: itt a nyereményautó, jön az Irigy Hónaljmirigy

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A Fórum Debrecen már tíz éve a vásárlók hétköznapjainak része, Debrecen városának egyik oszlopos tagja a Fórum. Szombaton szülinapi buli lesz.
 

Legyen szó egy különleges ruháról, egy szuper televízióról vagy egy finom kávéról, itt minden megtalálható. A Fórum az a hely, ahová jó betérni, hiszen nem kell kilométereket megtenni egy-egy dologért, sőt, a központban a kikapcsolódás is garantált. Mintegy 30 ezer négyzetméteren közel 120 üzlet várja a vásárlókat. Aki betér, nem csupán a nemzetközi világmárkák széles kínálatából válogathat, hanem az éttermek és kávézók székein is megpihenhet egy-egy finom fogás mellett. Az üzletek kínálata pedig a gyerekektől a felnőttekig mindenkit megszólít.

Az évek folyamán számtalan sikeres rendezvénnyel színesítette hétköznapjainkat a bevásárlóközpont! A gyerekek megismerhették a dinoszauruszok világát, beállhattak űrhajósnak, repülőpilótának, a húsvétok alkalmával megismerhették a népszokásokat, karácsonykor pedig mézeskalácsot is süthettek. Rengeteg fellépővel találkozhattunk az elmúlt tíz év alatt: koncertezett nálunk többek között Freddy, Tóth Gabi, Kállay-Saunders András, Radics Gigi, Majka és még sokan mások. De a legkisebb látogatók is örülhettek, hiszen az Alma együttes, illetve Tompeti és Barátai is többször táncra perdítették őket az évek folyamán.

Óriási nyereményeső

A szülinapot egy nagyszabású nyereményjátékkal koronázták meg, ahol tíz héten keresztül kisorsoltak egy szerencsést, aki egy 1 millió forint értékű Fórum Vásárlási Utalvánnyal lett gazdagabb. Azok se csüggedjenek, akikre eddig még nem mosolygott rá a szerencse, a tizedik 1 millió, valamint a fődíj, a Citroen C3 Aircross Suv álomautó november 10-én talál gazdára.

Szülinapi buli

Ezt a napot érdemes bejegyezni a naptárba, hiszen egy fergeteges jubileumi bulival ünnepeljük meg a szülinapot! Az ünnepség már 13 órakor kezdetét veszi. Mivel nincs ünneplés torta nélkül, ezért a Tezenis üzlete előtt a cukrászok egy különleges látványtorta összeállításával várják azokat, akik kíváncsiak arra, hogyan is készül el ez a 2000 szeletes, csoki és oroszkrém ízű finomság! Persze a glutén- és laktózérkényekre is gondoltak, 16:30-tól ők is megkóstolhatják majd az ízletes édességet.

De ne szaladjunk ennyire előre! Hogy fokozzák a hangulatot, 15 órától az Irigy Hónaljmirigy áll színpadra. Majd 16 órától közjegyző jelenlétében kisorsoljuk a Citroen C3 Aircross Suv autót és az utolsó 1 milliót, majd pedig következik a tortavágás.

Fotók: Pénzes László


A rovat legfrissebb cikkjei

Ezt a Campus-helyszínt ne hagyja ki!
Zsuzsi a Fórumban
Bellozzo: remek olasz étterem nyílt a debreceni Fórumban
Fotók: trükkös fejtörők a Fórumban
Trükkös fejtörők a Fórumban

Hozzászólások