°C
TIME DATE
Ma Jusztina nap van.

2018-03-13 16:59:59 / Szerző: HajduPress

Financial Times: A jövő európai városa Debrecen

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Ünnepélyes keretek között vehette át a Financial Times fDI Strategy magazinjának legjobb tőkevonzási stratégiáért járó díját a small cities kategóriában 2018. március 13-án a franciaországi Cannes-ban Papp László polgármester. Az elismerés feljogosítja Debrecent, hogy 2018-2019-ben viselje A jövő európai városa címet.
 
- Négy évvel ezelőtt, 2014-ben indítottuk el azt a befektetési stratégiát, amellyel rendkívüli sikereket értünk. Debrecen tőkevonzó képessége ma sokkal jobb, mint néhány évvel ezelőtt. Az utóbbi 4 évben 23 vállalat döntött debreceni fejlesztés mellett, létrehozva ezáltal több, mint 4700 új munkahelyet.

Ezek az eredmények a világ egyik legmeghatározóbb üzleti lapjának a Financial Timesnak is felkeltette az érdeklődését, sőt kivívta az elismerését is, hiszen a lap fDi Strategy magazinjának döntése alapján Debrecen a small city kategóriában a legjobb befektetési stratégiával, tőkevonzó képességgel rendelkező város Európában. Büszke vagyok Debrecen sikerére! – fogalmazott a díj átvétele után Papp László polgármester.
 

A rovat legfrissebb cikkjei

Porszívót dobtak ki a negyedikről a Csapón
Így is járhatsz, ha annyit iszol, hogy elalszol az asztalnál
Tűz ütött ki egy debreceni kollégiumban
Balhé a Csapó utcán: még a porszívót is kivágta az ablakon
Aljas debreceni gyilkosság: minden részletre fény derült

Hozzászólások