TIME DATE
Ma Ilona nap van.

2019-05-08 09:00:04 / Szerző: HajduPress

Ezért mentek a tűzoltók a Blahánéra

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Kisteherautó hajtott árokba tegnap hajnalban Létavértesen. Egy fa két ága veszélyesen meghasadt és a közúti forgalmat veszélyeztette Hajdúböszörményben. Egy családi ház egyik szobája gyulladt ki tegnap délután Vámospércsen. Közterületen parkoló autóból az üzemanyag szivárgott Debrecenben - a Katasztrófavédelem összefoglalója.

Kisteherautó hajtott árokba tegnap hajnalban Létavértesen, a Batthyány utcában. Az autó az oldalára dőlt, vezetője nem sérült meg. A létavértesi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet és elvégezték az áramtalanítást.

Egy fa két ága veszélyesen meghasadt és a közúti forgalmat veszélyeztette Hajdúböszörményben, a Tóth Árpád és a Juhász Gyula utca sarkán. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a faágakat.

Egy családi ház egyik szobája gyulladt ki tegnap délután Vámospércsen, a Víg utcában. A lángok a födémre is átterjedtek. A nyíradonyi és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltottál a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki, a tűz tíz négyzetméteres területet érintett.

Közterületen parkoló autóból az üzemanyag szivárgott Debrecenben, az Újházi Ede és a Blaháné utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámok segítségével a szivárgást megszüntették.

A rovat legfrissebb cikkjei

Súlyos baleset volt a 4.esen, autótűz Debrecenben
Árokba rongyolt egy autó a 33-as főúton
Bűnözött két debreceni srác Böszörményben
Nagy tűz volt Hajdúszovátnál
Bedurvult a határ Ártándnál, kerültek a kisautók

Hozzászólások