TIME DATE
Ma Júlia és Rita nap van.

2019-05-08 09:00:04 / Szerző: HajduPress

Ezért mentek a tűzoltók a Blahánéra

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Kisteherautó hajtott árokba tegnap hajnalban Létavértesen. Egy fa két ága veszélyesen meghasadt és a közúti forgalmat veszélyeztette Hajdúböszörményben. Egy családi ház egyik szobája gyulladt ki tegnap délután Vámospércsen. Közterületen parkoló autóból az üzemanyag szivárgott Debrecenben - a Katasztrófavédelem összefoglalója.

Kisteherautó hajtott árokba tegnap hajnalban Létavértesen, a Batthyány utcában. Az autó az oldalára dőlt, vezetője nem sérült meg. A létavértesi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet és elvégezték az áramtalanítást.

Egy fa két ága veszélyesen meghasadt és a közúti forgalmat veszélyeztette Hajdúböszörményben, a Tóth Árpád és a Juhász Gyula utca sarkán. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a faágakat.

Egy családi ház egyik szobája gyulladt ki tegnap délután Vámospércsen, a Víg utcában. A lángok a födémre is átterjedtek. A nyíradonyi és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltottál a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki, a tűz tíz négyzetméteres területet érintett.

Közterületen parkoló autóból az üzemanyag szivárgott Debrecenben, az Újházi Ede és a Blaháné utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámok segítségével a szivárgást megszüntették.

A rovat legfrissebb cikkjei

Baleset történt a 35-ösön, a mentőkre is szükség volt
Határtalanul: az Alföld Tv és a hajdupress.hu is segít
A hétvége helyi katasztrófái: íme az összefoglaló
Már megint jön az eső
Emberölés történt Hajdúhadházon

Hozzászólások