TIME DATE
Ma Konstantin nap van.

2017-01-07 17:55:52 / Szerző: HajduPress

Ez nagyon nagy volt: fotók a FőnixFitt 2017-ről

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A városi tömegsport számára is fontos dátum volt január 7-e. A „FőnixFitt 2017” elnevezésű sportesemény minden korosztálynak kínált programokat, többek között Béres Alexandra, Sifter Tímea és Péntek Enikő vezényelt edzést a Főnix Csarnokban.


A Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete magas színvonalú előadásokkal igyekezett bővíteni a sportolók és a sportkedvelők ismereteit a FőnixFitt-en. Kielemezték, milyen összetevőkön múlik az edzés sikere, kialakulhat-e edzésfüggőség, milyen az optimális versenyzői állapot pszichológiai háttere, melyek a túledzettség okai és következményei, valamint arról is szó volt, hogyan kell terhelni és pihenni okosan.

A hatékony egészségmegőrzés és a szakmailag megalapozott teljesítménynövelés iránt érdeklődőket pedig a Debreceni Egyetem fejlesztéseként megvalósult Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központ munkatársai várták a rendezvény ideje alatt. A SET-es szakemberek olyan korszerű diagnosztikai és szűrővizsgálatokat végzetek a helyszínen, mint a testösszetétel-mérés, illetve a funkcionális állapotfelmérés, a sérült sportolók pedig kipróbálhatták a Game Ready kezelést.

A különleges sportnapról Pénzes László hozott fotókat.


A rovat legfrissebb cikkjei

Ezek a debreceni lányok rendkívül ügyesek
Meghalt Niki Lauda
Debreceni legszebb, legjobb: Zsórit és Herczeget is díjazták
Ezt tényleg szép volt, fiúk! Bronzérmes a Loki
10 ezer forint a legolcsóbb EB-jegy Pesten

Hozzászólások