TIME DATE
Ma Laura és Alida nap van.

2018-11-12 13:41:03 / Szerző: HajduPress

Ez jó: itt a Suliválasztó Sulifórum

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A Debreceni Tankerületi Központ Diákönkormányzati Tanácsa november 12-15. között létrehozott egy SULIVÁLASZTÓ programot. A program címe: SULIVÁLASZTÓ SULIFÓRUM, helyszíne a FÓRUM Debrecen. Ez az esemény "diákoknak, diákokról, diákok által" elv alapján működik.

Minden középiskola egy-egy standon lesz elérhető november 12. és 15. között 14-18 óráig az érdeklődők számára, ahol beszélgethetnek a középiskolás diákokkal iskolájukról, diákéletükről, megtudhatják, milyen az élet diák szemmel ezekben a középiskolában. Kérdéseikre is szívesen válaszolnak a standokon lévők. Filmek, illetve szóróanyagok, képek segítségével jelenítik meg az iskolájukra jellemző tevékenységeket, eredményeket. A standoknál különböző, a szakokhoz kapcsolódó játékokba lehet bekapcsolódni, illetve iskolai életbe bevezető kiadványokat lehet megismerni.

A színpadi előadások is ezt segítik elő, itt színes produkciókkal, előadásokkal készül minden középiskola.

  • 2018. november 12. hétfő - 14:15 és 16:00 Tóth Árpád Gimnázium – Kós Károly Művészeti Szakgimnázium és Kollégium diákjai mutatkoznak be iskolájuk képviseletében:
  • Keddtől csütörtökig 15:30 és 17:00 órai kezdettel további iskolák fiatal tehetségei népszerűsítik intézményeiket:
    • 2018. november 13. kedd – Hajdú-Bihar Megyei Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium – Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola – Alapfokú Művészeti Iskola
    • 2018. november 14. szerda –Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium – Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium
    • 2018. november 15. csütörtök – Debreceni Ady Endre Gimnázium – Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium

A rovat legfrissebb cikkjei

Bellozzo: remek olasz étterem nyílt a debreceni Fórumban
Fotók: trükkös fejtörők a Fórumban
Trükkös fejtörők a Fórumban
Zseniális kiállítás nyílt a Fórumban - GALÉRIA
Ismét nagy siker az állásbörze a Fórumban

Hozzászólások