°C
TIME DATE
Ma Sára és Marió nap van.

2018-05-07 22:19:59 / Szerző: HajduPress

Év Anyavállalata 2018: van debreceni továbbjutó is

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Szoros küzdelemben idén ez a 10 versenyző jutott tovább az Év Anyavállalata verseny második fordulójába.
 


1 Krizsanóczi Márta www.symbyo.hu
2 Kónya Krisztina www.facebook.com/FonalZoo
3 Ambrus Éva www.manomenu.hu
4 Séráné dr. Géber Anna www.ticketmania.hu
5 Bukai Zsófi www.egyedipelenkatorta.hu
6 Győrfi-Erdélyi Vera www.picivilag.hu
7 Dancsokné Jusztin Ági www.spanyolozzotthonrol.hu
8 Maszlag Anett www.borismaci.hu
9 Ráday Franciska www.mankahaz.hu
10 Dr. Auksziné Erdélyi Anita www.csemeteliget.hu

 

A továbbjutók személyesen mutatkoznak be május 25-én az Üzletanyu Konferencián, ahol a jelenlevő közönség szavazhat rájuk. Az itt kapott szavazatok döntik majd el, kié lesz idén a verseny közönségdíja.

Minden továbbjutóval interjút készítenek majd, ami felkerül a verseny oldalára is.

A zsűri a teljes mezőnyt pontozza, ez alapján kerülnek majd ki a szakmai kategóriagyőztesek (kezdő, haladó, 45+), ennek az eredményét május 8-áig teszik majd közzé ITT.
 

Mi az az Év Anyavállalata?

A Gazdagmami.hu 2018-ban 9. alkalommal osztja ki az “Év Anyavállalata” díjat annak az anyának, aki kisgyermekek mellől, a legnagyobb teljesítményt nyújtva építette fel cégét. A cél felhívni a figyelmet arra, hogy az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerő-piaci helyzetből is van kiút: a verseny során olyan anyukákat mutatnak be, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett indították el saját vállalkozásaikat – és ezzel példát mutatnak minden anyukának.

***
 

A debreceni Csemeteliget Kelet-Magyarország egyetlen baba-mama és gyermekközpontja, egy közösségi tér, ahol nemcsak a gyerekek fontosak, hanem a család minden tagja. A Csemeteliget egy olyan hely, mely szolgáltatásaival a debreceni és a környékbeli családok sok problémájára megoldást kínál. Olyan hely, olyan rendszerben, olyan szolgáltatásokkal és árakkal, melyek révén közösségek, barátságok szövődhetnek. A Csemeteligetbe az anyukák egy kávé vagy tea mellett beülhetnek – vagy a teraszra kiülhetnek – beszélgetni, kikapcsolódni, ott akár egy délelőtt vagy délután is eltölthető anyukák és gyermekek között családias környezetben, a debreceni Nagyerdő szívében. Olyan foglalkozásokat kínálmak a gyermekek számára, melyek hozzájárulnak személyiségük, mozgásuk fejlődéséhez, olyan programokat, melyek Debrecenben eddig nem voltak. Baba-mama és ovis foglalkozásokkal, ovi-előkészítővel, gyermekfelügyelettel, születésnapokkal, játszószobával, sóhomokozóval, mezítlábas parkkal, tanácsadásokkal, klubokkal, tanfolyamokkal, rendezvényekkel várják a családokat.
 


A rovat legfrissebb cikkjei

Átlagosan napi 820 forintért lehet síbiztosítást kötni
Jelentős béremeléseket jelentett be több áruházlánc
Hulladékgyűjtés okosan? Nem lehet elég korán kezdeni
A Spar nem vezeti be a 400-as túlórakeretet
Névtelenül jelezhetik a jogsértéseket a pénzintézetek dolgozói

Hozzászólások