TIME DATE
Ma Tünde nap van.

2020-05-20 18:24:25 / Szerző: HajduPress

Érkezik a Doktor Szöszi három

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Végre beigazolódott a régen rebesgetett hír, miszerint érkezik a Dr. Szöszi harmadik része. Bár, az ikonikus film folytatását az Oscar-díjas színésznő, Reese Witherspoon már 2018-ban bejelentette, eddig nem hallhattunk különösebb információt a film forgatásával kapcsolatosan.

Reese Witherspoon, Elle Woods-ként lassan húsz éve hódította meg a világot. Nem csodálkozunk, hogy a szőke nős viccek cáfolataként született film hatalmas sikert aratott, és világszerte több mint 141 millió dolláros bevételt hozott. 2003-ban, két évvel az első film forgatása után, megszületett az amerikai vígjáték második része is, amely szintén szépen teljesített a filmvásznon.

Reese áprilisban egy Jennifer Lopezzel való videó beszélgetésben „jelentette be” ismét, hogy már dolgoznak a Dr. Szöszi harmadik részén.

Az eredeti forgatókönyvírók mellé azonban Mindy Kaling és Dan Goor is csatlakozott. A produceri munkát pedig Witherspoon saját cége, a Hello Sunshine végzi majd. A harmadik részben azonban Reese nem csak színészként, hanem producerként is részt vesz majd.

Azt pontosan még nem lehet tudni, hogy mikorra készül el a film harmadik része, de egy biztos: mi tűkön ülve várjuk a folytatását!
 

A rovat legfrissebb cikkjei

Újra nyitva a RoBirtok
Imádják a magyarok Rácz Gergőék dalát
Érkezik a Doktor Szöszi három
Jöhet estére egy Radiohead-koncert?
Online Margaret Island koncert

Hozzászólások