TIME DATE
Ma Konstantin nap van.

2018-10-30 14:29:03 / Szerző: HajduPress

Érezte, hogy egyszer nyerni fog

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Jó tett helyében, jót várhatott Borsi Barbara, aki egymillió forintot nyert a 10 éves Fórum születésnapi játékán. Bár - elmondása szerint - nem követi a nyerési lehetőségeket, a Fórum Debrecen játékának köszönhetően most magát is, és családját is meglephette nagy értékű árucikkekkel.
 

- Milyen szerepet tölt be az életedben a Fórum?

- Hat éve költöztem Debrecenbe, és akármilyen eseményre kell ruhát vásárolnom, azt itt veszem meg, mert itt mindent megtalálok egy helyen. Amikor a szüleim meglátogatnak, akkor is program, hogy ide eljövünk, ők is szeretnek itt vásárolni. Egyébként a barátnőimmel is sokat járunk ide, általában úgy indul, hogy ruhát veszünk, aztán a végén ez kudarcba fullad, és csak eszünk egy jót. Mielőtt Debrecenbe költöztem, más plázába vagy korzóba jártam vásárolni, de a Fórum a kedvencem, és örülök, hogy itt van a közelemben, hiszen itt sokféle választék van, tudok venni többféle márkás terméket is akár.

- Milyen élmény volt számodra az, amikor értesítettek a nyereményről?

Érdekesen alakult, mert nem én vettem fel a telefont. Nagyon kevésszer fordul elő, hogy nincs nálam, de akkor pont bent felejtettem a munkahelyemen. Másnap megkérdeztem egy kollegámat, akivel jóban vagyok, hogy biztosan megvan-e a telefonom, ő meg is nyugtatott, ezért nem mentem be érte azonnal. Később ugyanez a barátnőm szünetben hallotta, hogy csörög, és – bár nem szokásunk egymás telefonjához nyúlni – felvette. Egyből próbált értesíteni, de mivel én pont sorozatot néztem, ezért nem foglalkoztam azzal, hogy interneten hívásom van, csak később néztem meg, mit üzentek nekem. El sem hittem! Mivel nem volt nálam telefon, így senkit nem tudtam felhívni, majdnem megőrültem! Később bementem a munkahelyemre és ott már mindenki gratulált. Elég viccesre sikerült a történet. Egyébként maga a nyereményjáték gondolata is érdekesen alakult az életemben. Volt egy nagyon jó barátom, aki tavasszal daganatos betegség miatt meghalt. Az ő tiszteletére szerveztem egy jótékonysági bált, hogy az ott befolyt összeggel a családját tudjam támogatni. Akkor már tudtam, hogy él a nyereményjáték, de mivel magamnak nem akartam abban az időben vásárolni, így nem tudtam részt venni benne. A bálra azonban kellett tombolatárgyakat beszereznem, így azért, hogy bedobhassam a szelvényem én is, a Fórumban vásároltam meg azokat. Ennek köszönhető az, hogy most nyerhettem.

- Követed egyébként a Fórum nyereményjátékait?

- Nem szoktam kifejezettem követni, de ez valamiért mégis érdekelt. Tulajdonképpen ez az első nagy nyereményem. Nagyon örülök neki.

- Hogyan zajlott a felkészülés a bevásárláshoz?

- Átgondoltam, hogy nagyjából mire fogok költeni. Máskor nagyon sajnálom a pénzt, én nem szeretek drága árucikkeket vásárolni. Most először azt gondoltam, hogy ruhákat szeretnék, aztán végül nem így lett. Hasznos termékeket vásároltam, melyekre évek múltán is rá tudok nézni, és a nyereményjátékra emlékeztetnek. A lakásomba például már elfért egy új tévé, ezzel magam leptem meg, de a családomra is gondoltam. A szüleimet is segítettem, nekik egy hűtőre volt szükségük, így azzal tudtam támogatni őket. Illetve van két testvérem is, az egyiküknek egy laptopot ígértem, amikor bedobtam a szelvényt, és mivel nyertem, azt megkapta. A húgom pedig egy tévét kapott ajándékba. Így hamar elköltöttem az egymilliót.

- Volt segítséged is a bevásárláshoz. Szűcs-Tarcsa Anita stylist elkísért, mennyire volt ez hasznos számodra?

- Szerettem volna egy ruhát vásárolni az esküvők éjszakájára, mert ott, mint szolgáltató leszek jelen, ezért fontos számomra, hogy megfelelő legyen a megjelenésem. Ebben nagy segítségemre volt Anita.


A rovat legfrissebb cikkjei

Fotók: trükkös fejtörők a Fórumban
Trükkös fejtörők a Fórumban
Zseniális kiállítás nyílt a Fórumban - GALÉRIA
Ismét nagy siker az állásbörze a Fórumban
Ismét Állásbörze lesz a Fórumban

Hozzászólások