TIME DATE
Ma Gál nap van.

2018-12-21 16:11:26 / Szerző: HajduPress

Érdemes lesz karácsonykor az Alföld Televízióra kapcsolni

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Elbűvölő rövidfilmekkel, saját gyártású szórakoztató műsorral és játékfilmekkel is készül az Alföld Televízió a szeretet ünnepére.

Egy percre sem hagyjuk unatkozni december 24-én a gyerkőcöket, amíg anya és apa a konyhában készítik az ünnepi vacsorát. Nagy kedvenceket hozunk el az Alföld Televízióba: 15 órakor Tompeti és Barátai alapozzák meg a remek karácsonyi hangulatot.

A magányt és a szeretet erejét állítja középpontba Czeily Tibor filmje, a Karácsonyi fény. Az alkotás egyik főszereplője Csikos Sándor, a debreceni Csokonai Színház színművésze. Szerepet kapott még a filmben Csősz Boglárka színésznő, szépségkirálynő is. A Karányi fénydecember 24-én 16 órakor láthatják először az Alföld Televízió nézői.

16:15-kor mutatjuk be a gyulai Gombos Tamás elbűvölő kisfilmjét. A legnagyobb ajándék egy Rebeka nevű kislányról szól, akinek minden vágya, hogy találkozzon az igazi télapóval. A nagyszakállú misztikuma mellett a film központi témája a családi szeretet. 

2019-ben nagy dobásra készül az Alföld Televízió. Beszédes Generációk címmel elindul új, szórakoztató műsorunk, amelybe nézőink karácsonykor bepillantást nyerhetnek. Alpha, Z, Y, X, baby boomer és veterán: különböző generációk különböző véleményekkel - vagy mégsem? Műsorunkban a cserfes kislányoktól kezdve a lázadó tinédzsereken, anyukákon és apukákon át a bölcs dédnagymamáig mindenki elmondja véleményét, most éppen a karácsonyról. A Beszédes Generációk december 24-én 20:10-kor debütál az Alföld Televízió képernyőjén.

Karácsony első és második napján is érdemes lesz velünk tartani. Nyáron nagy sikert aratott a nevelőszülői hivatásról szóló, négy részes minisorozatunk, ezért december 25-én 15:35-kor újra láthatják A lélek védelmében című műsorunkat.

21:55-kor megdolgoztatjuk kicsit a rekeszizmokat és érkezik a Keresd a nőt! című kanadai-angol vígjáték John Candy-vel a főszerepben.

A nevetés után az izgalom kerül a középpontba: december 26-án 21:35-kor kezdődik az Óvatlan fejvadászok című amerikai akciófilm David Hasselhoff főszereplésével.

Az Alföld Televízió minden munkatársa nevében kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben, egészségben gazdag boldog új évet kívánok! Tartsanak velünk 2019-ben is!

Szőgyényi Adrienn


A rovat legfrissebb cikkjei

Kommunikációs kommunikáció: ismét itt egy páratlan debreceni páros
Karatéból szerelem: ismét itt egy páratlan debreceni páros
Bettiék a Desperadóból: újra egy páratlan debreceni páros
Újra jön egy Páratlan Debreceni Páros az Alföld Tv-n
Alföld Tv? Kik azok? Mi vagyunk!

Hozzászólások