TIME DATE
Ma Júlia és Rita nap van.

2019-01-24 21:52:38 / Szerző: HajduPress

Én ha újra megszületnék, biztos gyógyszergyáros lennék

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Elég hideg van ahhoz, hogy higgadtan szemléljük ezt az influenzaként titulált hisztériát. Természetesen kizárólag elméleti szinten gondolkodtam el azon, hogy ha és amennyiben(!) anyagi érdekemben állna egy influenzának nevezett nyavalya elleni oltás tömeges, gigantikus, rohamos, falromboló erejű eladása, akkor minden lehetséges eszközt megragadnék.

 
Legfontosabb eszközöm a pánikkeltés lenne: elhitetném, hogy ebbe bárki simán belehalhat. Sőt azt is, hogy egyetlen óvatlan szemezéssel is el lehet kapni a halálos kórt. Megrendelnék egy BRUTÁLIS médiakampányt. Orron és szájon át nyomatnám, hogy oltatni fontos, oltatni jó, csakis így élheted túl.
 
Aztán behülyíteném az összes nyuggert, kismamát, minden védtelen és tudatlan embert, hogy oltasson, mert az influenzák már a spájzban vannak, ezerszer rosszabbak, mint maga Sörös meg a bérencei. "A térítésmentes védőoltásra ugyanis jogosultak a 60 évesnél idősebbek egészségi állapotuktól függetlenül, továbbá többek között az asztmások, a cukorbetegek, a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők, a veleszületett vagy szerzett immunhiányos állapotban szenvedők, a várandósok, valamint azok a hathónaposnál idősebb, de háromévesnél fiatalabb csecsemők és gyermekek, akik valamilyen krónikus betegségben szenvednek." Hopp! Másfél millió vakcina máris eladva. A TB fizet, az ember szúrat. A gép forog, az alkotó pihen. Látogatási tilalmak, plakátok, feliratok, tömeghisztéria, ez kellene.
 
Aztán (ha nem adtam el eleget) csinálnék egy még HALÁLOSABB médiakampányt. Gyorshírek tömegével árasztanám el a sajtót, melyek arról szólnak, hogy nincs oltóanyag, kifogytak a készletek, azon idióták, akik nem oltattak, meg is halhatnak. Sőt!!!
 
Ha igazán zsivány gyógyszergyáros lennék, megpróbálnám megkenni az orvosokat is, persze csak olyan 5-10 százalék körüli jutalékért. Szúrjanak csak, amennyit csak bírnak!
 
Este az irodámban még ránéznék az egyenlegre, örömmel nyugtáznám, hogy ma is kerestünk egy milliárdkát. Aztán jönne a sofőr, otthon beizzítanám a jacuzzit, odahívnék pár „vidékilányt”, oltatlanul beszednék egy jó adag C-vitamint, aztán sok pezsgő és óriási szúrások után lehet, hogy kikotyognám a lányoknak, az igazat: tulajdonképpen csak baromi hideg van, és ilyenkor bárki könnyen megfázhat, a szövődményekbe pedig nyáron is bele lehet halni, de olyankor jobban fogy a potencianövelő.
 
Ezer szerencse, hogy influenza nagyon van, és ilyen alávaló gyógyszergyárosok még a filmekben sem léteznek.

SKB
 
 

A rovat legfrissebb cikkjei

Egy cikk az év edzőjéról: Debrecen Herczege
Ember - embertelen
Dagadtra dagad a magyar
Amikor a csapatodat lealázzák
Képaláírás egy nagyon magyar majálishoz

Hozzászólások