TIME DATE
Ma Hortenzia és Gergõ nap van.

2019-10-28 09:48:00 / Szerző: HajduPress

Eltűnt egy 77 éves debreceni férfi, segítsen, ha tud!

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Török János debreceni lakos eltűnése ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 77 éves férfi 2019. október 27-én 1 óra körül lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Török János 167 centiméter magas, vékony testalkatú, valamint ősz, rövidre nyírt haja van. A férfi eltűnésekor egy sötét farmernadrágot, fekete színű zárt papucsot, sötétkék pulóvert és egy kék színű inget viselt.

m

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.


A rovat legfrissebb cikkjei

Ki kellett üríteni egy debreceni fitnesztermet
Debrecen oktatási intézményeiben is kiemelt szerepet kap a környezetvédelem
A kínai nagykövettel találkozott Debrecen polgármestere
Ami összeköt bennünket
A debreceni kaszinóból rabolni mentek

Hozzászólások