TIME DATE
Ma Klára nap van.

2020-04-24 14:43:58 / Szerző: HajduPress

Elmarad a Debrecen Drive, a Campus Fesztiválról később döntenek

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
A járványügyi korlátozások miatt idén elmarad a májusra tervezett Debrecen Drive, a Campus Fesztiválról később döntenek - közölte a programokat szervező Campus Nonprofit kft. igazgatója pénteken az MTI érdeklődésére.

    Miklósvölgyi Péter felidézte: a Debrecen Drive - Minden ami gurul elnevezésű járműipari kiállítást első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal tavaly rendezték meg, a kétnapos rendezvényen több mint félezer járművet, a személyautók mellett kamionokat, buszokat, versenyautókat, oldtimereket, katonai, rendőrségi járműveket, motorokat és munkagépeket láthattak az érdeklődők, miközben naponta több alkalommal motoros és autós kaszkadőrök tartottak bemutatókat.

    A koronavírus-járvány miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy az idei Debrecen Drive elmarad, a járműipari kiállítást majd jövő májusban rendezik meg ismét - jelezte Miklósvölgyi Péter, megjegyezve, hogy legnagyobb rendezvényük, az eredetileg július végére tervezett Campus Fesztivál megtartásáról még nem döntöttek.
    Hozzátette: figyelemmel kísérik a járványügyi helyzettel összefüggő korlátozásokat, és legkésőbb június elején döntenek arról, lesz-e idén Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőben.
 

A rovat legfrissebb cikkjei

Öt szuper társasjáték
Megnyitották a balatonfüredi borheteket
Íme a 2020-as MTV VMA jelöltjei
A debreceni vidámparkban rendezik az idei Galiba gyermekfesztivált
Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

Hozzászólások