TIME DATE
Ma Aladár és Álmos nap van.

2018-11-13 08:34:49 / Szerző: HajduPress

Egy újabb jó hír a debreceni gazdaságnak

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Holografikus 3D-s szemüveggel növelné szolgáltatásainak hatékonyságát a magyarországi Leadec Kft. – erről a nemzetközi cég magyar leányának ügyvezető igazgatója beszélt a Világgazdaságnak. Dákai Ferenc elmondta, hogy az autóipari műszaki szolgáltatásokban világszerte meghatározó német multi számára az idén nyáron bejelentett debreceni autóipari beruházás a növekedés további lehetőségeit teremti meg, a tárgyalások már folyamatban vannak.
 

A lap keddi számában elmondta, a német cég két év alatt fejlesztette ki azt az eszközt, amely néhány éven belül a hétköznapi munkavégzés alapjává válhat.

Hozzátette, a szemüvegen futó alkalmazással a karbantartásra váró berendezés és annak alkatrészei háromdimenziós képben jelennek meg a virtuális térben, amely ujjakkal mozgatható és tetszőlegesen forgatható; a szemüveggel a berendezés teljes műszaki dokumentációja is online hozzáférhető, a karbantartásról az adminisztráció is online történik.

A Leadec a világ 200 telephelyén mintegy 20 ezer munkatársat foglalkoztat, tavaly több mint 900 millió eurós forgalmat ért el. Magyarországi leányvállalatának 580 alkalmazottja van, az értékesítésből származó nettó árbevétele 2017-ben megközelítette a 7,5 milliárd forintot, adózott eredménye pedig a 143 millió forintot.

(MTI)


A rovat legfrissebb cikkjei

Utód nélküli vállalkozóknak tett ajánlatot a miniszter
Leépít a Magyar Posta
Mit hoz a használt lakásokra is igénybe vehető csok?
Idén végük lesz a régi tízezreseknek
Egy vállalkozóé lett az összes magyar meki

Hozzászólások