°C
TIME DATE
Ma Orsolya nap van.

2018-06-09 22:53:09 / Szerző: HajduPress

Egy levél Maci Lacihoz

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!
Kedves Mackó!
 
Szépséges teremtmény vagy. Édes, kedves, makacs, vad: a világ legszebb csúcsragadozói vagytok. Tisztellek benneteket, de inkább távolról. Megdögönyöznélek, de inkább csak akkor, amikor alszol.
Szimpatikus vagy nekem: feltűntél Nógrádban, fenékbe lőttek Csongrádban. Nem vagy semmi!

Ez az ország napok óta figyel téged, s állítom, most is neked szorít mindenki, mint annak idején a Viszkisnek. A többség vélhetőleg nem szeretne találkozni veled, mégsem akarja senki, hogy bajod essen.

Most csak fotókat látok  rólad, mindegyiken alszol békésen. Filmre veszik az alvásod, fotók készülnek rólad, s szakemberek nyüzsögnek körül pusztán azért, mert engedély nélkül beléptél ebbe a bolond országba, s bár senkinek sem ártottál, amint megláttak, seggbe lőttek.

Kedves Mackó! Te vagy a mi magyar medvénk, a mi ritka vendégünk. Nagyon szorítok neked, hogy megúszd ezt a furcsa magyar vendégszeretetet. Szurkolok, hogy találj haza, csinálj sok szép bocsot, s éld le életed boldogul. Addig is tarts ki! Ne idegeskedj azon, hogy bazári majomnak néznek, hogy bezárnak, hogy fogságban tartanak. Hidd el, a ti világotok sokkal szebb, tisztább és egyszerűbb, mint a mienk. Menekülj, szabadulj innen mihamarabb!

Üdv., Balázs
 

A rovat legfrissebb cikkjei

BMW - karcolás nélkül
Emberi történet
Szakértők a tévében: maga a borzalom
Kicsit kisebb, kicsit drágább, de a miénk
17 éve ezen a napon: a legnagyobb sportélmény

Hozzászólások