TIME DATE
Ma Hella nap van.

2020-04-28 17:09:46 / Szerző: HajduPress

Egy gyönyörű dal új köntösben

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

Bródy János: Mama kérlek című dalát dolgozta fel Rúzsa Magdi, Lábas Viki, Járai Márk és Horváth Tamás a STRAND Fesztivál felkérésére, hogy több tízezer fesztiválozó nevében mondjanak köszönetet minden anyukának.

Május első vasárnapján az édesanyáké a főszerep! A STRAND Fesztivál vezetői ezúttal négy, ikonikus magyar énekes- dalszerzőt kértek fel, hogy összefogva, több tízezer fesztiválozó nevében mondjanak köszönetet minden édesanyának.

Gyakori, hogy a már felnőtt gyerekek és az anyukák-apukák együtt érkeznek a fesztiválra, akárcsak egy családi nyaralásra, de arra is bőven látunk példát, amikor fiatal párok hozzák magukkal a gyerekeiket. Ez adta az ötletet, hogy a STRAND vendégei nevében Bródy János gyönyörű dalát feldolgozva mondjunk köszönetet minden anyukának. - mondta el Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton alapítója, a feldolgozott dal producere.   

A Mama kérlek című slágert Bródy János még 1978-ban Koncz Zsuzsának írta, ami azóta is töretlen sikereket arat.

A videoklip   a művészek otthonában készült. A klipben az előadók gyerekkori fotói és a STRAND Fesztivál életképei láthatóak. A zenei alapot pedig Törőcsik Kristófnak és Füstös Bálintnak, a Margaret Island tagjainak köszönhetjük. 

A MOL a programsorozat támogatójaként állt a kezdeményezés mellé és az Együtt az Autistákért Alapítvánnyal karöltve minden egyes klip megtekintés után1 Ft-tal támogatja az autista gyerekeket egyedül nevelő, hátrányos helyzetben lévő anyukákat.

Segítsd, Te is egy megosztással! 

 

Fotó: petofilive.hu

 

A rovat legfrissebb cikkjei

Online látogatható az Országház több nevezetes helyszíne
Szívrohamot kapott Brian May, a Queen gitárosa
Spórol nekünk a Netflix!
Ma lett 80 éves Pécsi Ildikó
Máthé Erzsi, a Nemzet Színésze ma ünnepli 93. születésnapját

Hozzászólások