°C
TIME DATE
Ma Emõke nap van.

2017-02-17 11:38:20 / Szerző: HajduPress

Egy csodálatos emberre emlékeztek - focival +fotók

A nagyobb felbontású fotók megtekintéséhez kattints a képre!

A nagydöntővel véget ért a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontjában. A díjátadón ifj. Buzánszky Jenő és Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó is tiszteletét tette.

Nagyon örült az A-Men FC Papírvilág csapata 2-1-es győzelmének, melyet ősi riválisa, a Made in Italy ellen szerzett. Ezzel a fiúk a divízió I-ben diadalmaskodtak, megszerezve ezzel a Buzánszky-kupát. Az Aranycsapat legendás hátvédjéről elnevezett labdarúgótorna évről évre több száz lelkes hallgató sportéletét pezsdíti fel. A szeptemberben indult összecsapások során ezúttal mintegy 80 csapat bizonyíthatott. Buzánszky Jenő egykori 49-szeres magyar válogatott labdarúgó sportpályafutása után oktatóként több éven át tartott előadásokat Debrecenben. A díjkiosztón fia, ifj. Buzánszky Jenő is tiszteletét tette.

A ceremónián Dunai Antal olimpiai bajnok beszédében felidézte, jó barátságot ápolt az egykori hátvéddel. Buzánszky Jenő 2015. január 11-én hunyt el az Aranycsapat tagjai közül utolsóként.


A rovat legfrissebb cikkjei

Egy jó hír: egyre kevesebb a TBC-s beteg
A tanárképzésről tanácskoztak Debrecenben
Személyiségi jogokat sérthet egy applikáció letöltése?
DEAC: a legnagyobb egyetemi sportklub - VIDEÓ
Stratégiai keretszerződést írt alá az egyetem, a város és az ITK Holding

Hozzászólások